Cum arată și când se lansează noul Mario + Rabbids?

După cinci ani de la lansarea Mario + Rabbids Kingdom Battle, Ubisoft revine cu un nou proiect exclusiv Nintendo Switch: Mario + Rabbids Sparks of Hope. 

Nintendo a oferit câteva detalii despre noul titlu și în cadrul evenimentului Nintendo Direct Mini de pe 28 iunie, iar Ubisoft a venit cu mai multe completări și un trailer chiar în ziua următoare. 

Continuarea Mario lui Kingdom Battle va include eroi noi, mișcări diferite și customizabile, un sistem de luptă mai modern și multe puzzle-uri noi de rezolvat. Se pare că și harta va fi mai mare decât în titlul anterior, iar noile misiuni nu te vor lasă să te plictisești: “Vei găsi mistere și vei rezolva puzzle-urile […] vei găsi peșteri și seifuri secrete în care se află obiecte și arme noi. Deci sunt foarte, foarte multe de făcut chiar și în afara luptei” a declarat Christina Nava, producătorul jocului. 

Povestea se va desfășura în jurul lui Cursa, o entitate întunecată care plănuiește să îi captureze pe Sparks – niște creaturi mici și drăguțe. Aici vor interveni pentru a salva ziua (și galaxia), Mario împreună cu gașca lui, din care fac parte Luigi, Peach, dar și noii eroi, Rabbid Rosalina sau Bowser.

Din păcate, chiar dacă ai un laptop gaming, un sistem PC performant sau chiari o consolă Sony sau Microsoft, acest lucru nu te va ajuta să te bucuri de acest joc. Mario + Rabbids Sparks of Hope se lansează pe 20 octombrie 2022, în exclusivitate pentru Nintendo Switch. Vezi mai jos trailerul publicat de Ubisoft!

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.