Ce jocuri se lansează pe Nintendo Switch în următorul an?

Nintendo a prezentat pe 28 iunie o mulțime de jocuri ale partenerilor, printre care și Persona 5, Monster Hunter Rise: Sunbreak sau Super Bomberman R 2. 

Evenimentul Nintendo Direct Mini ne-a cam luat prin surprindere, fiind anunțat cu doar o zi înainte să aibă loc streaming-ul live. Prezentarea nu a durat mai mult de 25 de minute, dar a inclus peste 20 de jocuri Nintendo Switch care se lansează în următoarele 12 luni:

Monster Hunter Rise: Sunbreak se lansează chiar la finalul săptămânii pe Nintendo Switch, odată cu noi monștri, lupte și locații. Cu ocazia evenimentului Nintendo Direct Mini, a fost prezentat și un trailer nou:

Continuarea Super Bomberman R se lansează în 2023 pe Switch și va include un mod nou. ‘Castle Mode’ implică o echipă de până la 15 jucători care se luptă pentru comoară, în timp ce un singur jucător încearcă să îi țină pe loc. 

Monkey Island revine după 31 de ani împreună cu Ron Gilbert, care a declarat că a lucrat în secret la acest joc în ultimii 2 ani. Titlul va fi disponibil inițial doar pe Nintendo Switch, însă data exactă a lansării nu a fost anunțată încă. Tot ce știm este că va avea loc în 2022. 

Harvestella este un RPG dezvoltat de Square Enix, care ajunge pe Nintendo Switch pe 4 noiembrie 2022. Practic, jocul e un simulator de viață destul de interesant. Povestea ta începe în satul Lethe, unde va trebui să te ocupi de agricultură, să colectezi provizii, să legi prietenii și în principiu să îți trăiești viața de zi cu zi. Toate astea se întâmplă pe parcursul a 4 anotimpuri sau sezoane, iar scopul tău va fi să întârzii cât mai mult momentul apariției sezonului final, numit Death Season. 

Desigur, prezentarea nu putea fi încheiată fără să aflăm vești noi și despre seria Persona. Persona 5 Royal se lansează în sfârșit pe Switch anul acesta, pe 21 octombrie. Cât despre Persona 4 Golden și Persona 3 Portable, nu avem încă o dată exactă. Tot ce știm este ‘în curând’. 

Cei de la Nintendo au inclus în prezentare și alte noutăți despre Minecraft Legends, Disney Dreamlight Valley, Sonic Frontiers, sau Mario + Rabbids: Sparks of Hope. Urmărește mai jos întregul eveniment Nintendo Direct Mini:

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.