Samsung lansează (din nou) Samsung Wallet

Noul portofel Samsung include Samsung Pay, Samsung Pass și Samsung SmartThings.

Samsung Wallet s-a lansat de fapt în urmă cu aproape 10 ani, însă a fost transformat în Samsung Pay la scurt timp. Recent, compania a anunțat că aplicația Samsung Wallet devine din nou disponibilă și va include mult mai multe beneficii decât prima variantă.

Samsung urmează modelul Google și înlocuiește practic aplicațiile Pay și Pass, care aveau rolul de a stoca parolele și cardurile utilizatorilor. În plus, noul portofel le va oferi utilizatorilor și posibilitatea de a-și gestiona monedele virtuale – deși domeniul crypto nu o duce prea bine în perioada asta. 

Pe viitor, Samsung intenționează să mai adauge câteva funcții, unele dintre ele fiind deja prezentate în cadrul evenimentului Unpacked de la începutul anului. Printre acestea se numără posibilitatea de a adăuga în Wallet atât buletinul, cât și permisul de conducere al unui utilizator. Iată ce a declarat Jeanie Han (Digital Life, MX Business la Samsung Electronics): ‘Ca parte a angajamentului nostru continuu față de ecosistemele deschise, vom continua să extindem capacitățile Samsung Wallet, lucrând îndeaproape cu partenerii și dezvoltatorii noștri de încredere.”

Samsung Wallet a fost pus în funcțiune chiar de astăzi, însă momentan doar în anumite regiuni: SUA, Regatul Unit și alte câteva țări din Europa (Franța, Germania, Italia, Spania). Va fi disponibil pentru smartphone Galaxy echipate cu Samsung Pay și Android 9, sau o versiune mai nouă. 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.