Adobe pregătește o versiune gratuită de Photoshop

Compania a început să testeze noua versiune în Canada, și intenționează să extindă disponibilitatea acesteia la scară globală. 

Noua versiune gratuită Photoshop va fi disponibilă în varianta web și va putea fi accesată prin intermediul unui cont Adobe gratuit. Photoshop Web a fost lansat în octombrie 2021, si a venit cu o soluție simplificată pentru aplicația desktop, potrivită mai degrabă pentru câteva editari de bază și opțiuni de colaborare între creatori. În lunile următoare, aplicația a primit mai multe update-uri, printre care și posibilitatea de a crea un document nou direct de pe varianta web. 

Adobe va furniza gratuit funcțiile de bază ale aplicației, dar bineînțeles, va include și câteva instrumente speciale pentru utilizatorii Pro – la fel ca în cazul altor aplicații web similare, cum este Canva de exemplu. Conform declarațiilor Mariei Yap (vicepreședintele Adobe pentru imagini digitale), intenția companiei este să transforme Photoshop într-un produs mai accesibil și mai ușor de utilizat, pentru a le da ocazia mai multor utilizatori să testeze produsul. 

Canada este prima regiune care se va bucura de versiunea web gratuită, iar noi așteptăm cu interes update-uri despre proiect. Deși Photoshop a devenit un standard în domeniul soft-urilor pentru editare pe PC, prețul subscripției rămâne în continuare destul de descurajator, cel puțin pentru începători. Cel mai probabil majoritatea utilizatorilor au nevoie doar de instrumentele de bază, dar mai mult ca sigur Adobe va găsi o soluție să ne îndrepte către un upgrade la Pro, pentru o sumă modică. 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.