Google lansează peste 10 produse și servicii noi. Pixel Watch se află printre ele!

A venit momentul să aflăm dacă zvonurile cu privire la noile produse Google sunt adevărate. Conferința Google I/O din 2022 a venit cu o mulțime de vești bune pentru fanii Android, Pixel și nu numai.

Chiar dacă nu ești cine știe ce fan al produselor Android, e aproape imposibil să nu găsești printre noutățile Google un produs sau un serviciu util. Prima zi a conferinței s-a încheiat cu o lista lungă de anunțuri importante despre produsele Pixel, dar și o mulțime de noi caracteristici pentru serviciile Google. Iată mai jos un rezumat: 

– Google Maps devine mai imersiv, combinând modul Street View cu imaginile din satelit. 

– Nest Hub ne va permite să vorbim cu asistentul Google prin modul Look and Talk, fără să mai spunem înainte ‘Hey Google’. 

– Google Lens primește de asemenea un mod nou numit ‘Near me’, pentru a ajuta utilizatorii să găsească local tot ceea ce caută prin intermediul multisearch. 

– Vor fi introduse măsuri noi pentru protejarea intimității. Conform Google, utilizatorii vor primi în curând mai mult control asupra modului în care le sunt folosite datele. 

– Google Wallet revine ca aplicație de sine stătătoare, împreună cu funcții pentru gestionarea cardurilor de plată, a celor cadou, a biletelor de avion și multe altele.

Viitorul AR este din ce în ce mai aproape. Google a prezentat noua funcție a ochelarilor săi AR, care poate traduce cuvinte în timp real, chiar în fața ochilor tăi. La propriu. 

– Android 13 intră în cea de-a două faza de testare publică beta.

– Noile căști Pixel Buds Pro se lansează în iunie 2022 și vor avea opțiune de anulare a zgomotului, dar și o autonomie impresionantă. 

– După ce a anunțat întrecut că Google se retrage din acest domeniu, Rick Osterloh a declarat în cadrul conferinței că echipa de dezvoltare lucrează la un mou model de tabletă Pixel. 

– E oficial! Portofoliul Pixel devine complet cu ajutorul noului model de smartwatch. După mai multe luni în care am aflat cam tot ce se putea despre Pixel Watch din mai multe surse și zvonuri, smartwatch-ul Google a fost confirmat! Lansarea sa va avea loc în toamna anului 2022, împreună cu smartphone-ul Pixel 7. Iată cum va arăta ecosistemul: 

https://youtu.be/nfhHicUoNqk

 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.