Diablo Immortal a fost lansat oficial pe mobil și PC

Celebrul joc RPG este disponibil acum pe iPhone, iPad, Android și Windows, în versiunea Open Beta. 

Data oficială de lansare pentru Diablo Immortal era 2 iunie 2022, însă jocul a devenit disponibil pe iOS și Android puțin mai devreme, chiar de ziua copilului. Și asta nu a fost singura surpriză cu privire la noul Diablo. Deși inițial a fost prezentat ca fiind un titlu exclusiv pentru mobil, Blizzard a anunțat recent că va putea fi jucat și de pe sistemele de gaming și va avea suport cross-play și cross-save între cele două platforme. 

Diablo Immortal poate fi descărcat gratuit din Apple Store, Google Play sau Battle.net, dar asta nu înseamnă că nu vei cheltui bani în timp ce te joci, pe principiul ‘time is money’. Teoretic nu e pay to win. Practic, găsești la tot pasul diverse microtranzactii și ocazii să primești un articol cool în joc, pentru o sumă modică, sau nu. 

În rest, jocul arată foarte bine. Se observă atenția la detaliile specifice platformelor mobile, iar faptul că e cross-play îl face și mai interesant. Pe lângă asta, avem parte și de o premieră pentru seria Diablo: te poți mișca în joc cu ajutorul tastelor WASD în locul mouse-ului, sau chiar cu un controller (pe PC și mobil). 

Uite câteva imagini din Diablo Immortal pe mobil (iOS): 

A, și încă ceva. Dacă ai probleme cu spațiul pe telefon, fă puțină curățenie, chiar dacă în aplicația magazin vezi că jocul ocupă doar 1.92 GB. După ce îl instalezi, va trebui să descarci încă 10 GB.

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.