Sony a confirmat jocurile PS Plus pentru luna iunie. God of War se află printre ele!

În perioada 7 iunie – 4 iulie 2022, membrii PlayStation Plus pot obține gratuit jocurile God of War (2018), Naruto to Boruto: Shinobi Striker și Nickelodeon All-Star Brawl. 

Noua versiune PS Plus este din ce în ce mai aproape, iar Sony face ultimele pregătiri pentru lansarea în toate regiunile. În articolul postat pe blogul PlayStation, Adam Michel a menționat că jocurile din luna iunie vor fi disponibile ca jocuri lunare gratuite pentru toți membrii PlayStation Plus, inclusiv pentru cei care aleg sibscripția PlayStation Plus Essential. 

Primul și cel mai important joc de luna aceasta este God of War (versiunea PS4), care cel mai probabil nu mai are nevoie de nicio prezentare amănunțită. Titlul a fost lansat în 2018 și a avut parte de o mulțime de aprecieri și review-uri pozitive, câștigând chiar și premiul pentru cel mai bun joc al anului în cadrul evenimentului The Game Awards, ediția 2018. 

Naruto to Boruto: Shinobi Striker (PS4) este un titlu multiplayer 4v4, care poate fi jucat și co-op, online. Acesta este dezvoltat de studio-ul Soleil Ltd, responsabil și de titlurile Ninjala sau Valkyrie Elysium, care se va lansa teoretic în cursul acestui an. Naruto to Boruto are o grafică nouă, îmbunătățită, și include mai multe personaje din seria Naruto precum Sasuke, sau Team 7. 

Nickelodeon All-Star Brawl (PS4/PS5) este un fel de Super Smash Bros, dar cu personaje Nickelodeon: SpongeBob SquarePants, Patrick, Teenage Mutant Ninja, sau Garfield. Deși nu se ridică la nivelul competitorului său în privința detaliilor și a modului de lupta, All-Star Brawl poate fi o alternativă excelentă pentru cei care vor să încerce un joc în stilul Smash Bros, însă nu au la îndemână o consola Nintendo Switch

Dacă nu ai făcut-o deja, nu uita că mai ai timp până pe 6 iunie să adaugi în biblioteca ta jocurile lunii mai: FIFA 22, Tribes of Midgard și Curse of the Dead Gods

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.