Diablo Immortal se lansează pe iOS, Android și PC

Deși inițial au declarat că lucrează la un joc exclusiv pentru mobil, cei de la Blizzard tocmai au anunțat că Diablo Immortal va fi disponibil și pe PC. 

Jocul va fi lansat pe 2 iunie 2022 atât pe iOS și Android, dar și pe PC în varianta Open Beta. Acesta va oferi posibilitatea de cross-play și cross-save între cele două platforme, iar versiunea pentru PC va putea fi jucată atât cu tastatura, cât și cu un controller. Și apropo de tastatură, Blizzard a introduce o noutate în istoria Diablo: mișcarea cu ajutorul tastelor WASD în locul mouse-ului. Și fiind vorba despre un joc care funcționează pe smartphone-uri, probabil va rula foarte bine și pe sisteme portabile, și nu neapărat laptopuri gaming.

Diablo Immortal va conține creaturi noi și 6 clase de caractere, inclusiv Barbarian, Wizard, Monk, sau Necromancer. Acesta va avea o structură similară cu cea a titlurilor anterioare și va conține o poveste principală care se desfășoară în 8 zone. Acțiunea se petrece între evenimentele din Diablo 2 și Diablo 3, iar Deckard Cain va fi în centrul atenției. 

Poți urmări mai jos noul trailer Diablo Immortal, iar dacă vrei să-l joci cât mai repede și să fii la curent cu toate noutățile, te poți înregistra pe site pentru versiunea Beta. Vei avea ocazia să participi la viitoarele teste și să primești câteva cadouri în joc.

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.