Tom Cruise sare de pe munte cu motocicleta în cel mai nou trailer Mission Impossible

Cu doar câteva zile înainte de premiera noului film Top Gun: Maverick, Paramount Pictures a publicat primul trailer pentru Mission: Impossible Dead Reckoning – partea I. Așa că dacă îți era dor de cascadoriile lui Tom Cruise, problema e rezolvată pentru cel puțin 2 ani de acum încolo. 

‘Dead Reckoning’ este al șaptelea film al francizei Mission Impossible și bineînțeles, îl va avea din nou în prim plan pe Ethan Hunt (Tom Cruise), îndrăgitul agent special al Impossible Missions Force (IMF). Dead Reckoning: Part One va fi lansat în cinematografe pe 14 iulie 2023, urmând ca a doua parte să ajungă pe marile ecrane în vara anului 2024. 

Deși trailerul nu dezvăluie prea multe detalii despre intriga filmului, am aflat cel puțin ce actori se vor reîntoarce în seria thriller de spionaj. Fanii francizei îi vor recunoaște pe Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson și vedeta Fallout, Vanessa Kirby. Pe lângă aceștia își vor face apariția în film și câțiva actori noi precum Hayley Atwell în rolul lui Grace, un personaj nou, și Esai Morales ca principalul răufăcător al filmului.

Avem de asemenea ocazia să vedem și câteva scene cheie ale filmului (sau cel puțin așa par), precum o înfruntare a lunetiștilor în timpul unei furtuni în deșert, o urmărire în vârful unui tren în mișcare și, cel mai important, săritura lui Ethan cu motocicleta de pe o stâncă. Și da, Tom Cruise s-a ocupat personal de cascadorii și de data asta. 

Ambele părți ale Dead Reckoning sunt scrise și regizate de Christopher McQuarrie, care a regizat Rogue Nation și Fallout din aceeași serie. De asemenea, el a colaborat cu Tom Cruise și la alte filme precum Edge of Tomorrow sau Jack Reacher.

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.