V Rising a strâns jumătate de milion de utilizatori în 3 zile de la lansare

Diablo și Valheim cu vampiri. Ce poți să vrei mai mult? Probabil așa au zis și cei 500 de mii de jucători care au luat cu asalt V Rising încă din primele zile de early access. 

V Rising și-a făcut apariția pe PC prin intermediul Steam în urmă cu mai puțin de o săptămână. Nu se poate spune neapărat că era așteptat cu sufletul la gură sau că era foarte cunoscut printre gameri, mai ales că la prima vedere pare ușor învechit, neterminat și pe alocuri destul de dificil. Unii l-au încercat din curiozitate, alții pentru că au auzit că seamănă cu Valheim. Se pare că cei de la Stunlock Studios au găsit rețeta succesului totuși, pentru că în ultima săptămână V Rising urcat rapid în topul celor mai jucate titluri de pe Steam, și se numără printre cele mai bine vândute titluri de pe platforma Valve.  

Rețeta lui V Rising este un amestec de jocuri MMO, survival, role playing și în același timp open world. Povestea te introduce în pielea unui vampir slăbit după secole de somn, care are nevoie de sânge și întuneric pentru a supraviețui. Nu neapărat în întuneric, dar să zicem că va trebui să stai mult la umbră.

Jocul îți oferă multe arme, abilități și puteri magice și pe langă acestea îți poți construi propria armată de vampiri. Toate astea în timp ce explorezi toată lumea împreună cu prietenii sau îți reconstruiești și decorezi castelul. Sună palpitant, nu?

Vezi mai jos cum arată trailerul de lansare:

Stunlock estimează că V Rising va rămâne în varianta early acces până la un an. Versiunea finală va include mai multe temnițe, arme, vrăji și inamici noi, mai multe decorațiuni pentru castel, produse cosmetice și performanță sporită. Desigur, la finalul perioadei de testare și prețul va fi mărit pe măsură. 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.