Aplicația Google Home primește o interfață mai prietenoasă

Google a anunțat săptămâna aceasta prin intermediul unui articol pe blog că va face curățenie în aplicația Google Home. Vestea a fost primită cu mult entuziasm de către utilizatori și nu putem să nu ne întrebăm de ce a venit atât de târziu această decizie. 

Având în vedere că moda gadget-urilor smart este în continuă creștere, tot mai mulți utilizatori încep să își dorească o locuința cu diverse automatizări si rutine. Becuri smart, aspiratoare robot, benzi RGB, etc. Ei bine, până acum, dacă erai o persoană obișnuită ce posedă cunoștințe mici spre medii în domeniul tehnologiei, aplicația Google Home ți-ar fi creat destul de multe probleme. Nu pentru că nu era eficientă, ci mai degrabă pentru că pur și simplu te speriai de interfață la primul contact. Iar dacă o comparai cu Alexa sau Home Kit-ul lui Apple, îți luai adio în câteva secunde de la Google. 

Noul layout al aplicației Google Home va fi mult mai curat, intuitiv și user friendly. Informațiile vor fi mai bine centralizate și te vor ajută să înțelegi mai bine cum funcționează toate device-urile conectate. Conform Google, interfața va semăna cu butoanele pentru smart home care au fost lansate odată cu Android 11. Home feed va primi și el un alt design, care te va ajuta să înțelegi mai bine istoricul automatizărilor din casă. Nici partea de intimitate nu este ignorată, pentru că odată cu acest update vom avea în aplicație și un meniu special numit ‘Privacy settings.’ Update-ul va fi disponibil atât pe Android, cât și pe iOS.

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.