Snoop Dogg urcă pe scena Call of Duty pe 1 Aprilie [#NoJoke]

Dacă ți-a plăcut voice pack-ul cu Snoop Dogg din Call of Duty: Ghosts, avem o veste bună pentru tine. Activision Blizzard a anunțat recent cea mai nouă colaborare, prin intermediul unui articol pe blog. Începând cu luna aprilie, Snoop Dogg va deveni Operator în Call of Duty ​​Mobile, Vanguard și Warzone! 

The D O Double G își va face apariția pe 1 aprilie, prin intermediul unui Lucky Draw special care va marca și începutul sezonului 3 Call of Duty: Mobile. Va avea un outfit croit cu aur de 24K și o armă bazată pe modelul Legendary SMG. Un model special evident, placat cu aur și diamante. Cu efecte luminoase de concert, care devin din ce în ce mai strălucitoare pe măsură ce îți elimini dușmanii.

În Call of Duty: Vanguard și Warzone, Snoop va deveni disponibil odată cu un Operator Bundle lansat pe 19 aprilie. Pachetul va fi diferit față de versiunea mobile și va include 10 iteme, dintre care 3 exclusive Vanguard. În pachet vom primi și full Operator progression track, cu 20 de niveluri și reward-uri precum XP pentru armă, trei ținute și alte accesorii cosmetice. Momentan asta este tot ce știm, însă cei din echipa COD au promis că vor dezvălui mai multe detalii despre sezonul 3 în următoarele zile. 

Snoop Dogg

Snoop Dogg

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.