Breaking News! Sony cumpără Bungie cu 3.6 miliarde de dolari. Destiny rămâne multi-platform

Sony au anunțat că au cumpărat Bungie, studioul responsabil pentru seria Destiny, pentru suma de 3.6 miliarde de dolari. 

Prima întrebare în mintea tuturor este: Ce se va întâmpla cu Destiny? Sony au și dat răspunsul, anunțând că jocul va fi în continuare multi-platform iar cei de la Bungie vor avea libertate totală în ceea ce privește dezvoltarea viitoarelor jocuri. 

CEO-ul Bungie, Pete Parsons, confirmă faptul că vor rămâne în continuare independenți în ceea ce privește partea creativă a studioului. Acesta a continuat anunțând că studioul va începe imediat procesul de recrutare pentru oameni noi care să se alăture echipei Bungie.

Anul 2022 a început cu un val important de achiziții, când Microsoft a dat startul prin achiziția Activision Blizzard. Acum Sony a cumpărat Bungie, studio aflat în trecut sub umbrela Microsoft dar și a celor de la Activision. 

Un nou expansion urmează să fie lansat pentru Destiny 2. The Witch Queen se va lansa pe 22 februarie. Voi reveni cu un preview al acelui expansion imediat ce trec de login queue și reușesc să intru în joc. 

https://www.youtube.com/watch?v=uyZGZF8Nv_g

Alex Duca
Alex Duca
Fost elev, student, jurnalist. Alex Duca este pasionat de tot ce înseamnă gaming și IT. Deține toate consolele Sony create vreodată iar jocul lui preferat este Tetris.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.