Trailer: Noi imagini din serialul Halo

Paramount au lansat un nou trailer pentru serialul live-action Halo care urmează să fie lansat în martie. 

Știm cu toții că filmele bazate pe jocuri nu au în mod obișnuit mare succes nici la box-office, nici în rândul fanilor. De foarte multe ori, studiourile întâmpină dificultăți în condensarea unui joc de 20-30 de ore într-un film care durează 2 ore. Ei bine, noua adaptare a celor de la Paramount este bazată pe legendara serie de jocuri Halo și vine sub forma unui serial live-action. Poate formatul episodic le va permite producătorilor să exploreze mai multe din imensul univers Halo. 

Halo: Combat Evolved a fost lansat inițial în 2001 pentru Xbox și ulterior pentru PC. De atunci jocul a devenit o legendă în lumea gaming-ului, chiar dacă a întâmpinat mici obstacole pe drum. Pot să spun că am fost mereu fan al jocurilor Halo, iar după niște ani de pauză am revenit cu plăcere în universul Halo odată cu lansarea celui mai nou joc al celor de la 343 Industries, Halo: Infinite

Vă las pe voi să judecați dacă acest trailer reprezintă ce este de fapt “Halo” și rămâne de văzut dacă serialul se va ridica la nivelul așteptărilor. Halo The Series se va lansa pe 24 martie 2022.

Alex Duca
Alex Duca
Fost elev, student, jurnalist. Alex Duca este pasionat de tot ce înseamnă gaming și IT. Deține toate consolele Sony create vreodată iar jocul lui preferat este Tetris.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.