Zvon: GTA V pentru PS5 și Xbox Series X ar putea să fie amânat

Acum ceva timp, cei de la Rockstar au anunțat următoarea variantă pentru nemuritorul joc GTA V, lansat inițial în anul 2013. Un insider portughez pe nume Matheurvictorbr a postat pe Twitter un zvon conform căruia noua variantă next-gen ar putea să nu se lanseze la data stabilită în prezent, adică martie 2022. Conform acestuia, lansarea jocului ar putea fi amânată pentru aprilie sau mai.

 

Varianta separată Online pentru GTA V a fost și ea anunțată acum un an dar încă nu există o dată de lansare bătută în cuie. Este foarte posibil ca echipele de producție ale celor două titluri să se confrunte cu anumite probleme, însă nu putem ști cu siguranță ce se întâmplă până când Rockstar nu anunță ceva concret. 

Cert este că GTA V va fi în continuare o mașinărie de produs bani pentru Rockstar, iar viitorul francizei este încă învelit în mister. Mulți jucători (inclusiv eu) se întreabă același lucru de fiecare dată când apare o știre despre GTA V: unde este GTA VI?!

Despre GTA VI nu știm nimic momentan, în afară de câteva zvonuri aruncate pe 4chan si Reddit. Dar până la următorul joc, mai avem destul timp să ne facem de cap în Los Santos.

Alex Duca
Alex Duca
Fost elev, student, jurnalist. Alex Duca este pasionat de tot ce înseamnă gaming și IT. Deține toate consolele Sony create vreodată iar jocul lui preferat este Tetris.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.