God of War este cel mai bine cotat joc Sony pe Steam

Nu este nici o surpriză faptul că veneratul joc God of War, dezvoltat de Santa Monica și publicat de Sony, a spart recorduri pe Steam în prima săptămână de după lansare. 

Jucătorii practic s-au rugat de Sony de ceva vreme să publice și pe PC o parte din catalogul lor de jocuri exclusive pentru PlayStation. Iar după lansarea jocurilor Horizon: Zero Dawn și Days Gone, Sony a înțeles că există într-adevăr o piață sănătoasă pentru titlurile lor pe PC. 

God of War s-a lansat pe 14 ianuarie și este în mod oficial cel mai bine cotat joc pe Steam dintre cele publicate de Sony. Acesta a reușit să aducă în jur de 73 de mii de jucători concomitent în punctul de maximă popularitate. Nu cunoaștem datele versiunii de pe Epic Games Store, dar cu siguranță jocul are succes și pe această platformă. În comparație cu God of War, Horizon: Zero Dawn a reușit să atragă aproximativ 51 de mii de jucători iar Days Gone doar 27 de mii. 

Lăsând numerele la o parte, este evident faptul că portarea este una foarte reușită. Majoritatea review-urilor menționează faptul că God of War este foarte bine optimizat și că poate rula lejer pe o varietate largă de sisteme PC și laptopuri gaming. Un prieten de-al redacției ne-a confirmat că jocul merge relativ OK chiar și pe un APU AMD. 

Următorul port Sony pentru PC este UNCHARTED™: Legacy of Thieves Collection iar acesta se va lansa în cursul acestui an. Luând în considerare popularitatea francizei Uncharted și faptul că urmează să apară și un film plasat în acest univers, putem să ne așteptăm la un alt port de succes. 

God of War este disponibil pe Steam și pe Epic Games Store.

Alex Duca
Alex Duca
Fost elev, student, jurnalist. Alex Duca este pasionat de tot ce înseamnă gaming și IT. Deține toate consolele Sony create vreodată iar jocul lui preferat este Tetris.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.