Uncharted: Legacy of Thieves Collection a fost listat pe Steam

Uncharted Legacy

Naughty Dog a listat Uncharted: Legacy of Thieves Collection pe Steam după ce titlul a fost dezvăluit în septembrie. Colecția include doar două jocuri din franciză: Uncharted 4 și aventura de tip spin-off cu Chloe Frazer (introdusă în Uncharted 2), Uncharted: The Lost Legacy.

Chiar dacă Colecția Uncharted are în sfârșit o pagină de Steam, nu este încă destul de clar când jocul va fi disponibil la vânzare pentru utilizatori. Fereastra de lansare stipulată anterior, adică anul 2022, este repetată pe pagina de pe Steam Store.

În mod similar, pagina magazinului nu oferă prea multe detalii despre colecția lui Naughty Dog. Cerințele de sistem pentru jocuri sunt complet absente, iar descrierea lor este destul de sterpă. Nu este clar nici cu ce îmbunătățiri vor veni Uncharted 4, Uncharted: The Lost Legacy atunci când duo-ul va fi în sfârșit disponibil pentru mase, dar putem presupune cu un grad îndeajuns de mare de certitudine că vor include suport pentru rezoluție 4K și refresh rate de minim 60 de cadre pe secundă, iar un sistem sau un laptop de gaming potent va fi recomandat pentru a beneficia de cel mai înalt nivel grafic.

Totuși, astea sunt doar două din îmbunătățirile de bază. Alte versiuni de PC ale unor titluri exclusive PlayStation, cum ar fi Days Gone sau Horizon Zero Dawn (joc care nu se poate abține de la crossover-uri), au ajuns pe platforma lui Valve cu suport pentru monitoare ultra-wide, photo mode-uri îmbunătățite și FPS-uri nelimitate.

Odată cu Uncharted 4 și Uncharted: The Lost Legacy care vin pe PC, întrebarea arzătoare pentru fanii francizei este când va fi portată și restul francizei. Deocamdată nu este clar dacă trilogia de PS3, care a fost împachetată anterior sub numele de Uncharted: The Nathan Drake Collection, va face tranziția de pe consolele PlayStation pe calculatoare.

Uncharted nu este singura franciză PlayStation care va veni pe PC în 2022. Unul din cele mai aclamate, lăudate și respectate titluri PS din toate timpurile, God of War din 2018, va veni pe PC pe 14 ianuarie 2022.

Ciprian Ghibirdic
Ciprian Ghibirdic
Joacă avocatul diavolului mai bine decât orice hack & slash. E de evitat angajarea în discuții cu el, căci „angajare” face parte din câmpul lexical al cuvântului „muncă” — de altfel indezirabil. Și, din cuvânt în cuvânt — că tot a învățat din Bee Simulator — a ajuns să scrie la Overheat. Ah, și mai ales „simulare” îi retrezește angoasa existențială, așa că alege să-și petreacă jumătate din zi în „experiențe interactive”, „povești imaculate” și alte pseudonime escapiste pentru jocurile video.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.