Un director PlayStation a fost concediat de Sony după acuzații de pedofilie

playstation director

Sony a confirmat că un director al PlayStation a fost concediat după ce a fost acuzat de pedofilie de către un grup amator de justițiari.

George Cacioppo, acum fost-vicepreședinte senior la PlayStation Network din 2013, ar fi fost prins încercând să aranjeze o partidă de sex cu o membru al grupului justițiar care se dădea drept un băiat de 15 ani, potrivit unui videoclip People vs. Preds.

https://youtu.be/14INdlFIe-k

Potrivit videoclipului, Cacioppo a vorbit cu o persoană care a spus că are 15 ani pe Grindr, aplicație de social media și online dating pentru persoane gay, bi și trans.

Apoi, se presupune că fostul vice președintele a făcut schimb de poze și i-a oferit momelii adresa sa pentru a face sex.

În filmare, directorul este prins în fața casei sale, purtând un tricou PlayStation 5, înainte de a închide ușa în nasul persoanei din spatele camerei, acuzându-l că s-a apropiat de cine credea că este un copil de 15 ani.

Într-o declarație transmisă pentru CNET, Sony a confirmat că Cacioppo a fost concediat:

„Am luat la cunoștință de situație, iar angajatul în cauză a fost concediat”, a declarat Sony într-o declarație duminică.

Nu este încă clar dacă forțele de ordine au fost alertate, însă CNET precizează că poliția din San Diego nu a răspuns imediat unei solicitări de a comenta pe această temă.

Un reprezentant al grupului People v. Preds a spus pentru Kotaku că motivul pentru care videoclipul a fost postat public, în loc să fie predat poliției, a fost că „Departamentul de poliție nu lucrează cu „grupuri cibernetice” ca noi. Atunci internetul preia controlul.”

Ciprian Ghibirdic
Ciprian Ghibirdic
Joacă avocatul diavolului mai bine decât orice hack & slash. E de evitat angajarea în discuții cu el, căci „angajare” face parte din câmpul lexical al cuvântului „muncă” — de altfel indezirabil. Și, din cuvânt în cuvânt — că tot a învățat din Bee Simulator — a ajuns să scrie la Overheat. Ah, și mai ales „simulare” îi retrezește angoasa existențială, așa că alege să-și petreacă jumătate din zi în „experiențe interactive”, „povești imaculate” și alte pseudonime escapiste pentru jocurile video.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.