Activision a concediat o treime din personalul care se ocupă de QA de la Raven Software

activision raven

Activision a concediat o treime din echipa care se ocupa de asigurarea calității / quality assurance (QA) de la Raven Software.

Washington Post a raportat că studioul — care a co-dezvoltat Call of Duty: Black Ops Cold War împreună cu Treyarch — își cheamă contractanții care se ocupă de asigurarea calității pentru întâlniri între 3 și 8 decembrie. În această perioadă, personalului îi va fi comunicat dacă au fost promovați sau dacă au fost disponibilizați.

https://youtu.be/ZOxWQGkho4E

Pe 4 decembrie, se pare că aproximativ o treime din echipă a fost concediată, deși întâlnirile continuă până pe 8 decembrie. Personalul care va fi promovat vor ocupa poziții cu normă întreagă și se vor bucura de o rată orară crescută de $18,50 (81 de lei); personalul disponibilizat va părăsi complet compania pe 28 ianuarie 2022.

„Mă simt rănit și trădat”, a declarat un contractant Raven Software pentru The Post. „Majoritatea persoanelor care au avut întâlniri au fost concediate. … Tuturor li s-a spus: „Nu ați făcut nimic rău” după ce au primit veștile proaste”.

„Sunt eviscerat acum. Prietenilor mei de la QA de la Raven li s-a promis, de luni de zile, că Activision lucrează la o restructurare a salariilor pentru a le crește”, a postat pe Twitter managerul asociat de comunitate de la Raven Software, Austin O’Brien. „Astăzi, unul câte unul, membri valoroși ai echipei au fost chemați la întâlniri și li s-a spus că au fost concediați.”

„Acești oameni au fost rugați să se mute în Madison, WI, pentru a lucra aici. Acum nu vor mai avea loc de muncă de pe 28 ianuarie. Echipa noastră de QA face o muncă incredibilă, dar asta nu numai că le va crește volumul de muncă, dar le va zdrobi moralul.”

„Dacă nu este clar, asta este o prostie”, a adăugat O’Brien. „Este nedrept pentru acești oameni să fie mutați, promițându-li-se ceva mai bun și apoi să fie concediați. Sunt mâniat în acest moment”.

Concedierile au loc la doar câteva zile după ce Activision a raportat venituri de 2 miliarde de dolari în ultimul său trimestru fiscal.

Ciprian Ghibirdic
Ciprian Ghibirdic
Joacă avocatul diavolului mai bine decât orice hack & slash. E de evitat angajarea în discuții cu el, căci „angajare” face parte din câmpul lexical al cuvântului „muncă” — de altfel indezirabil. Și, din cuvânt în cuvânt — că tot a învățat din Bee Simulator — a ajuns să scrie la Overheat. Ah, și mai ales „simulare” îi retrezește angoasa existențială, așa că alege să-și petreacă jumătate din zi în „experiențe interactive”, „povești imaculate” și alte pseudonime escapiste pentru jocurile video.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.