Abonații Prime Gaming pot obține 9 jocuri gratuite în decembrie

prime decembrie

Pentru luna decembrie, Amazon oferă un nou line-up de jocuri gratuite de PC pentru abonații Prime. În plus, abonații Prime pot revendica și loot pentru jocuri precum Genshin Impact, GTA Online și multe altele.

În total, există nouă 9 titluri gratuite: remasterizarea jocului de curse din 2010 al Criterion Games, Need For Speed: Hot Pursuit, jocul de supraviețuire apocaliptic Frostpunk, aventură plină de culoare din spațiul cosmic Journey to the Savage Planet și elegantul puzzle cooperativ Morkredd.

Spellcaster University — unde veți ajunge să fiți directorul colegiului de magie — se va alătura grupului, alături de Youtubers Life, un simulator în care poți să-ți trăiești visele de influenker, Stubbs the Zombie, un joc de acțiune în care ești un zombi care mănâncă oamenii, Football Manager 2021 și, în sfârșit, Tales of Monkey Island: Complete Season — un joc de aventură grafică.

Dacă nu sunteți deja abonat Amazon Prime Gaming, vă puteți înregistra acum pentru free trial-ul de 30 de zile pentru a încerca aceste jocuri gratuite.

Iată lista completă:

  • Need For Speed: Hot Pursuit Remastered
  • Frostpunk
  • Journey to the Savage Planet
  • Morkredd
  • Spellcaster University
  • Youtubers Life
  • Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse
  • Tales of Monkey Island: Chapter 1 – 5
  • Football Manager 2021

Need For Speed: Hot Pursuit și Football Manager 2021 sunt disponibile până pe 31 decembrie. Toate celelalte jocuri sunt disponibile până pe 3 ianuarie. Așa că mai ai timp să-ți surprinzi PC-ul/laptopul gaming cu aceste jocuri îndrăgite.

Ciprian Ghibirdic
Ciprian Ghibirdic
Joacă avocatul diavolului mai bine decât orice hack & slash. E de evitat angajarea în discuții cu el, căci „angajare” face parte din câmpul lexical al cuvântului „muncă” — de altfel indezirabil. Și, din cuvânt în cuvânt — că tot a învățat din Bee Simulator — a ajuns să scrie la Overheat. Ah, și mai ales „simulare” îi retrezește angoasa existențială, așa că alege să-și petreacă jumătate din zi în „experiențe interactive”, „povești imaculate” și alte pseudonime escapiste pentru jocurile video.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.