Printre titlurile gratuite Prime Gaming din noiembrie se numără Control: Ultimate Edition, Rise of the Tomb Raider, Dragon Age Inquisition și Liberated

prime gaming noiembrie

Este o nouă lună reușită pentru pasionații de PC Gaming! În luna noiembrie, Amazon oferă în mod gratuit înc-o suită serioasă de jocuri pentru membrii Prime Gaming. Excelentul Control: Ultimate Edition (GOG) — care include ambele capitole DLC —, Rise of the Tomb Raider (Epic Games) și Dragon Age Inquisition (Origin) sunt titlurile celebre pe care le veți putea revendica începând cu 1 noiembrie.

Pe lângă cele 3 jocuri de renume, lista de freebies mai include: Rogue Heroes, Liberated, Puzzle Agent 2, Demon Hunter 2: New Chapter, BAFL – Brakes Are For Losers și Secret Files: Sam Peters.

De asemenea, Prime Gaming a încheiat un nou parteneriat pentru următorul an cu Riot pentru a oferi jucătorilor de League of Legends, Legends of Runeterra, Valorant și Wild Rift câteva bunuri in-game. În următoarele 12 luni, puteți obține esport emotes și Riot Pionts pentru League of Legends, skin-uri pentru arme în Valorant și multe altele.

Prime Gaming va sponsoriza și evenimente Riot esports, iar abonații serviciului se pot aștepta la câteva extra-surprize cu ocazia lansării pe Netflix a serialului animat Arcane din universul LoL de săptămâna viitoare.

prime gaming noiembrie LoL

Abonații Prime care joacă Apex Legends mai pot revendica și un personaj + un skin pentru cea mai recentă legendă, Ash, dar și alte goodies pentru Rainbow Six Siege, New World al Amazon și altele.

Printre jocurile gratuite ale lunii octombrie la Prime Gaming s-au numărat Star Wars: Squadrons, Alien: Isolation și Ghostrunner, așa că de aici tragem două concluzii: fie octombrie și noiembrie vor rămâne cele mai ofertante perioade din istoria serviciului, fie Amazon va plusa și mai mult cu jocurile gratuite în lunile ce urmează.

Ciprian Ghibirdic
Ciprian Ghibirdic
Joacă avocatul diavolului mai bine decât orice hack & slash. E de evitat angajarea în discuții cu el, căci „angajare” face parte din câmpul lexical al cuvântului „muncă” — de altfel indezirabil. Și, din cuvânt în cuvânt — că tot a învățat din Bee Simulator — a ajuns să scrie la Overheat. Ah, și mai ales „simulare” îi retrezește angoasa existențială, așa că alege să-și petreacă jumătate din zi în „experiențe interactive”, „povești imaculate” și alte pseudonime escapiste pentru jocurile video.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.