Sezonul 6 din Better Call Saul se va lansa în două părți

Better Call Saul 6

Sezonul 6 din Better Call Saul, ultimul pentru serialul prequel al Breaking Bad, va apărea în două părți, spun cei de la Variety.

Publicația a confirmat că noul sezon va debuta în două reprize într-un interviu cu Rhea Seehorn, care o interpretează pe Kim Wexler. Programat să aibă premiera cândva în primul trimestru al anului 2022, sezonul 6 va consta din 13 episoade, însemnând că e cel mai lung sezon de până acum, deoarece sezoanele anterioare aveau toate 10 episoade. De asemenea, toate episoadele de până acum au fost difuzate săptămânal.

Seehorn și-a păstrat tăcerea în privința show-ului, nedezvăluind prea multe despre rolul ei din sezonul viitor:

„Fie că fac sau nu parte din scenarii, pot să le citesc și vă pot spune că acest sezon este o nebunie. Va da mintea oamenilor peste cap”, a tachinat ea. „Abia aștept să iasă.”

Cu toate acestea, un lucru pe care l-a confirmat a fost că Bob Odenkirk, colegul ei de serial care îl interpretează pe soțul lui Kim, Jimmy McGill / Saul Goodman, „se descurcă uimitor” după ce a suferit un atac de cord în timp ce filma vara aceasta.

Alături de Odenkirk și Seehorn, sezonul 6 îl va avea pe Jonathan Banks revenind în rolul lui Mike Ehrmantraut, în timp ce Giancarlo Esposito se întoarce în rolul lui Gus Fring. Patrick Fabian, Michael Mando și Tony Dalton vor juca și ei în ultimul sezon. În timp ce detaliile poveștii sunt încă ținute secret, co-creatorul serialului, Peter Gould, a spus anterior că sezonul 6 se va concentra mai mult pe scene din viitorul lui Saul ca Gene Takavic.

Ciprian Ghibirdic
Ciprian Ghibirdic
Joacă avocatul diavolului mai bine decât orice hack & slash. E de evitat angajarea în discuții cu el, căci „angajare” face parte din câmpul lexical al cuvântului „muncă” — de altfel indezirabil. Și, din cuvânt în cuvânt — că tot a învățat din Bee Simulator — a ajuns să scrie la Overheat. Ah, și mai ales „simulare” îi retrezește angoasa existențială, așa că alege să-și petreacă jumătate din zi în „experiențe interactive”, „povești imaculate” și alte pseudonime escapiste pentru jocurile video.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.