‘PlayStation PC’ este acum o marcă înregistrată Sony. Următorul titlu exclusiv PS care va ajunge pe PC ar putea fi Sackboy: A Big Adventure

playstation-pc

Sony aduce din ce în ce mai multe jocuri exclusive pentru PlayStation direct pe PC. Compania chiar a înregistrat o nouă marcă care să se ocupe de această sarcină: PlayStation PC. În plus, unul dintre următoarele titluri PS care va veni pe PC s-ar putea să fi fost dezvăluit; este vorba de Sackboy: A Big Adventure.

Baza de date a SteamDB se pare că a fost actualizată cu un nou joc, numele de cod Steel PC, iar în tab-ul ‘Depot’ se poate vedea și ceva numit ‘Marmalade Content’. ‘Project Marmalade’ era, de asemenea, numele de cod pentru Sackboy: A Big Adventure din baza de date GeForce Now, conform leak-ului masiv din septembrie.

Breșa din Nvidia GeForce Now a prezis corect și Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition și portarea lui God of War 2018 pe PC.

Sackboy: A Big Adventure a fost dezvoltat de Sumo Digital și lansat pentru PS5 și PS4 în noiembrie 2020. Chiar dacă portarea jocului pe PC nu este confirmat în momentul de față, știm că Sony face demersuri serioase pentru a aduce unele din cele mai îndrăgite exclusive PlayStation pe Steam și/sau Epic Games Store; mai ales că acum Days Gone are ca publisher acum pe pagina de Steam PlayStation PC LLC, nu PlayStation Mobile.

Horizon Zero Dawn a ajuns pe PC în august 2020, Days Gone în mai 2021, iar de curând a fost anunțat că God of War 2018 și Uncharted 4 & Lost Legacy vor ajunge pe sistemele de gaming PC în 2022.

Sursa: VGC

Ciprian Ghibirdic
Ciprian Ghibirdic
Joacă avocatul diavolului mai bine decât orice hack & slash. E de evitat angajarea în discuții cu el, căci „angajare” face parte din câmpul lexical al cuvântului „muncă” — de altfel indezirabil. Și, din cuvânt în cuvânt — că tot a învățat din Bee Simulator — a ajuns să scrie la Overheat. Ah, și mai ales „simulare” îi retrezește angoasa existențială, așa că alege să-și petreacă jumătate din zi în „experiențe interactive”, „povești imaculate” și alte pseudonime escapiste pentru jocurile video.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.