Knockout City și Kingdoms of Amalur sunt doar 2 din cele 6 titluri gratuite PS Plus din noiembrie

ps plus noiembrie

Abonații la PlayStation Plus vor avea acces gratuit la șase jocuri în noiembrie, dublu față de rația lunară de până acum, grație unui trio de titluri PlayStation VR care se adaugă la serviciului pe bază de abonament Sony. Starurile PS Plus din noiembrie 2021 sunt jocul de dodgeball Knockout City, jocul de deducție socială — adică asemenea lui Among Us First Class Trouble și remasterul RPG-ului Kingdoms of Amalur.

Cele trei jocuri — plus titlurile pentru PlayStation VR: The Persistence (dezvoltat de studioul Firesprite), The Walking Dead: Saints & Sinners și Until You Fallvor fi disponibile pe PS Plus începând cu 2 noiembrie.

Knockout City, de la Velan Studios și Electronic Arts, va fi disponibil pentru PlayStation 4 și PlayStation 5. Jocul colorat de dodgeball a fost lansat în mai și pune un accent pe cooperare — te poți face minge pentru a te arunca un prieten ca o bombă nucleară, deci… go team?

First Class Trouble (pentru PS4 și PS5) este un joc de deducție socială pentru șase jucători. În meciuri, jucătorilor le este atribuit fie rolul fie de Rezidenți, fie de Personoizi — persoane + droizi? Vă prindeți voi până la urmă — la bordul unui crucișător spațial de lux. Rezidenții lucrează împreună pentru a opri din buton o inteligență artificială care a scăpat de sub control, în timp ce Personoizii vor conspira pentru a-i opri.

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning este remasterul cu nume îndoielnic al RPG-ului de acțiune dezvoltat de Big Huge Games și 38 Studios în 2012. Vine doar pe PS4 prin PlayStation Plus.

Cele trei jocuri PlayStation vor putea fi descărcate până luni, 6 decembrie, în timp ce trioul de titluri PlayStation VR va fi disponibil prin PS Plus până pe 3 ianuarie 2022.

Abonații la PlayStation Plus pot descărca în continuare jocurile din octombrie — Mortal Kombat X și PGA Tour 2K21 pentru PlayStation 4 și shooterul multiplayer setat în WW2 Hell Let Loose pentru PlayStation 5 — până la 1 noiembrie.

Ciprian Ghibirdic
Ciprian Ghibirdic
Joacă avocatul diavolului mai bine decât orice hack & slash. E de evitat angajarea în discuții cu el, căci „angajare” face parte din câmpul lexical al cuvântului „muncă” — de altfel indezirabil. Și, din cuvânt în cuvânt — că tot a învățat din Bee Simulator — a ajuns să scrie la Overheat. Ah, și mai ales „simulare” îi retrezește angoasa existențială, așa că alege să-și petreacă jumătate din zi în „experiențe interactive”, „povești imaculate” și alte pseudonime escapiste pentru jocurile video.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.