Home Sweet Home Alone este rebootul îndrăgitelor filme

Disney + a dezvăluit primele imagini cu viitorului său film de Crăciun Home Sweet Home Alone, o reimaginare a francizei Home Alone.

Trailerul pentru reboot îl prezintă pe Max Mercer — înainte să întrebați: nu, pe anti-eroul din Prototype îl chema Alex Mercer — în vârstă de 10 ani, interpretat de Archie Yates (din Jojo Rabbit), care este uitat accidental acasă în timp ce familia sa călătorește la Tokyo de sărbători.

Dar știți povestea (deja mitologică) a lui Macaulay Culkin, așa că hai să vedeți cum se diferențiază rebootul: la început, Max este entuziasmat să afle că are toată casa la dispoziție doar pentru el și își petrece timpul sărind pe trambulină cu o mingea de yoga. Dar, când doi tâlhari căsătoriți, jucați de Ellie Kemper și Rob Delaney, încearcă să pătrundă în casa lui, Max elaborează un plan plin de capcane.

„Asta e casa mea. Trebuie s-o apăr!”, spune el în timp ce se află în fața „planului său de luptă” trasat cu cretă. În timp ce părinții săi încearcă să găsească un zbor înapoi către casă, Max este ocupat cu ciopărțirea balustradei, lansarea bilelor de biliard și în general să facă tot ce poate pentru a-i alunga pe hoți.

În comedia Home Sweet Home Alone mai joacă Kenan Thompson, Tim Simons, Aisling Bea, Pete Holmes, Devin Ratray, Ally Maki și Chris Parnell.

Scenariul pentru Home Sweet Home Alone a fost scris de Mikey Day (Saturday Night Live), precum și de Streeter Seidell. Filmul a fost regizat de Dan Mazer.

Ciprian Ghibirdic
Ciprian Ghibirdic
Joacă avocatul diavolului mai bine decât orice hack & slash. E de evitat angajarea în discuții cu el, căci „angajare” face parte din câmpul lexical al cuvântului „muncă” — de altfel indezirabil. Și, din cuvânt în cuvânt — că tot a învățat din Bee Simulator — a ajuns să scrie la Overheat. Ah, și mai ales „simulare” îi retrezește angoasa existențială, așa că alege să-și petreacă jumătate din zi în „experiențe interactive”, „povești imaculate” și alte pseudonime escapiste pentru jocurile video.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.