Un video cu jocul anulat Spider-Man 4 a ieșit la iveală

Imagini din jocul video anulat Spider-Man 4 — exact, nu filmul — au apărut pe internet. Proiectul se asemănă un pic prea mult cu Prototype 2 de la Radical Entertainment.

Jocul rulează pe Xbox 360 în videoclip. Trebuia să fie un joc cu legătură directă pentru filmul Spider-Man 4 și era menit să fie lansat pe Xbox 360, PC, PlayStation 3, Nintendo DS și Wii.

Înregistrările premature din jocul open-world arată o parte din explorarea New York-ului și combatul aerian. Spider-Man 4 prezintă un sistem de web-swinging care duce cu gândul la o combinație dintre Spider-Man 2 și Spider-Man: Web of Shadows.

O parte din combat iese la suprafață când Spidey dezlănțuie un combo împotriva unui taxi nevinovat. Mai târziu, cățărătorul reperează o țintă aeriană, luptând cu un elicopter agresiv în proces. Videoclipul arată, de asemenea, ceea ce pare a fi UI-ul în fază terminală și o mică selecție de misiuni.

În timp ce imaginile sunt, fără îndoială, fascinante pentru fanii Spider-Man, unii privitori au subliniat legătura bizară pe care o are cu un joc de acțiune, să zicem, dedicat mai puțin familiștilor. După cum se arată pe Obscure Gamers, după anularea jocului în 2008, dezvoltatorul Radical Entertainment ar fi continuat să reutilizeze mai multe asset-uri din Spider-Man 4 în Prototype 2. Unii dezvoltatori ai Spider-Man 4 estimează că jocul era finalizat aproximativ 10%-15% atunci când Sony / Columbia a pus capăt proiectului.

Multe din animațiile lui Spidey, atât cele la sol, cât și în aer, seamănă izbitor cu cele văzute în Prototype 2. Jocurile au un meniu, o paletă de culori și mai multe vehicule similare care au fost probabil reprelucrate pentru a se potrivi cu brutalitatea conflictului dintre Alex Mercer și James Heller.

Spider-Man 4 a intrat în stadiul de dezvoltare în 2008, alături de filmul cu același nume al lui Sam Raimi. În urma unor complicații dintre companiile de producție Sony și Columbia, Sam Raimi nu a fost mulțumit de scenariul filmului, așa că titlul a fost pus la păstrare și reprelucrat mai apoi în The Amazing Spider-Man, lansat în 2012.

 

Ciprian Ghibirdic
Ciprian Ghibirdic
Joacă avocatul diavolului mai bine decât orice hack & slash. E de evitat angajarea în discuții cu el, căci „angajare” face parte din câmpul lexical al cuvântului „muncă” — de altfel indezirabil. Și, din cuvânt în cuvânt — că tot a învățat din Bee Simulator — a ajuns să scrie la Overheat. Ah, și mai ales „simulare” îi retrezește angoasa existențială, așa că alege să-și petreacă jumătate din zi în „experiențe interactive”, „povești imaculate” și alte pseudonime escapiste pentru jocurile video.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.