Highlight: Welcome back, Motorola! Flagshipul Edge+ este cu adevărat impresionant

Nu știu despre voi, dar pentru mine Motorola a devenit în ultima vreme un brand demn de luat în considerare atunci când mă gândesc la un smartphone nou. Iar daca nu mă credeți, haideți să aflam mai multe detalii despre noul flagship lansat în urma cu aproximativ 3 luni, Motorola Edge Plus.

Specificații tehnice

Motorola Edge Plus este un telefon destul de mare, dar arată super bine oricum l-ai privi. Și stă și singur în picioare, în caz că ar vrea cineva să-l tina așa.

Ecranul este cu adevărat fascinant, în special curbura care este elementul central al design-ului acestui telefon. Însă dacă preferi să nu ai marginile infinite, poți alege ca anumite aplicații să fie reduse doar la partea frontala a display-ului, sau să închizi funcția Edge display pentru toate aplicațiile.

Diagonala displayului este de 6.7”, are o rata de refresh de 90 Hz și rezoluție 2340 x 1080.
Telefonul este acoperit cu sticla Gorilla Glass 5 atât pe față, cât și pe spatele super glossy și trendy, iar rama este din aluminiu.

Și la interior stă la fel de bine: chipsetul este puternicul Snapdragon 865, pe care îl găsim și pe alte telefoane de top, memoria RAM este de 12 GB, iar memoria interna este de 256 GB. Sper că îți ajunge un sfert de terra, pentru că nu poți extinde acest spațiu, deoarece slotul de card lipsește cu desăvârșire.
În schimb, Motorola a păstrat portul jack, un detaliu pe care îl vor aprecia mulți, cu siguranță.

Pe partea de conectivitate, Edge Plus dispune de 5G, Wi-Fi 6 si Bluetooth 5.1.

Telefonul nu este cel mai ușor sau subțire, și asta pentru că la interior se află o super baterie 5000 mAh. Edge plus mai dispune și de wireless fast charging, și, cireașa de pe tort, reverse wireless charging. Adică poți încarca un alt dispozitiv de la el. Pretty nice, nu-i așa?

Camerele foto

Pe partea din spate, Edge+ are un sistem de 3 camere: cea principala, wide, de 108MP, cu deschidere f/1.8, camera telephoto de 8MP, f/2.4 și camera Ultra Wide de 16MP, f/2.2.

Camerele au o calitate foarte bună, iar cea principală include și stabilizare optică. Pe partea de video, Motorola Edge Plus poate înregistra până la 6K la 30 de cadre pe secundă, însă la această rezoluție nu dispune de stabilizare.

Camera frontală are 25MP, f/2.0 și cuprinde un unghi destul de larg, deci poți face selfie-uri de grup destul de ușor.

Motorola a implementat și o funcție numită Edge Lights, care aprinde zonele laterale ale display-ului pentru a semnala o notificare, un apel pierdut sau o alarmă. Iar aceste zone sunt vizibile chiar dacă telefonul este așezat cu ecranul în jos.

Cu un design premium, specificații de top și un sistem de camere impresionant, Motorola Edge+ este un smartphone care mi-a întrecut așteptările. Rămâne să vedem ce alte suprize plăcute ne mai rezervă Motorola în perioada următoare.

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.