World of Tanks Console intră în ringul WWE cu SummerSlam

Dacă stai nitel să te gândești, cu ceva timp în urmă cavaleria și șarja acesteia a devenit redundantă pe câmpul de luptă după apariția tancurilor, acestea fiind noul mod cu ajutorul cărora puteai pătrunde liniile inamice fortificate și captura punctele strategice de interes.

Când ambele părți combatante aveau în dotare aceste bestii pe șenile și se întâlneau, atunci puteai asista la un adevărat meci între gladiatori metalici fioroși.

Totuși, ce ar fi dacă ai pune legende WWE (World Wrestling Entertainment) în tancuri sau le-ai face după stilul lor? Se pare că cei de la Wargaming au luat în considerare acest aspect pentru World of Tanks Console când au făcut un parteneriat cu WWE, intitulat Season 1 SummerSlam, lansat în cadrul update-ului 5.0.

În acest sezon nou, jucătorii de World of Tanks Console vor avea șansa să urce la comanda a 5 tancuri inspirate după staruri WWE legendare cum ar fi: The Undertaker, Becky Lynch, Andre the Giant, Sgt. Slaughter, “Stone Cold” Steve Austin”, la care se mai adaugă garaje personalizate în stilul WWE, intro-uri speciale și două seturi de crew chest-uri.

De asemenea, update-ul 5.0 introduce posibilitatea de cross-play gameplay între jucătorii de PlayStation 4 și cei de Xbox One, ceea ce va reduce semnificativ timpul de matchmaking și va pune la dispoziție un player base mai mare.

Aveți timp până pe data de 21 septembrie să intrați în ring alături de luptătorul vostru favorit și să dați câte un scaun de gaming (nu mai merge cu cel pliant) peste țeava adversarilor, să nu mai scuipe obuze după voi. Cu toții știm că mulți îl vor lua pe The Undertaker.

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.