DC va lansa un film animat interactiv, Batman: Death in the Familly

DC a lansat un trailer pentru noul lor film animat interactiv Batman: Death in the Family, bazat pe seria de benzi desenate cu același nume.

Batman: Death in the Family este practic un prequel pentru Batman: Under the Red Hood, numai că nu este un prequel obișnuit. Filmul va fi unul interactiv, similar cu Black Mirror: Bandersnatch și jocurile Batman de la Telltale. Conform trailer-ului, filmul ne va pune să alegem soarta anumitor personaje în momente cheie ale poveștii. Nu știm exact cât de dese vor fi aceste alegeri sau care va fi formatul lor, știm doar că finalul va fi unul diferit în funcție de alegerile făcute.

Povestea originală îl duce pe Jason Todd în Liban pentru a-și căuta mama, în timp ce Batman îl anchetează pe Joker, care încearcă să vândă o armă nucleară teroriștilor din Orientul Mijlociu.

Cei trei o găsesc în cele din urmă pe mama lui Jason – mai întâi Jason, apoi Joker, care îl bate pe Jason aproape mortal cu o rangă, apoi pune o bombă într-un depozit în care sunt capturați Jason și mama sa. În acel moment din poveste DC a înființat un număr de telefon prin care puteai vota soarta lui Jason.

Pentru ambele situații au fost pregătite două piese de artă reprezentative, iar când rezultatele finale au fost dezvăluite, Jason avea să fie ucis cu mai puțin de 100 de voturi diferență de șansa de a fi salvat. Poate de aici au fost inspirați să creeze acest film într-un mod interactiv.

În ultimii ani, DC a avut parte de succes cu filmele lor animate. Batman Ninja îmi vine în minte ca fiind o surpriză plăcută. Anul acesta, creatorii universului Gotham au mai lansat Superman: Red Son și Justice League Dark: Apokolips War, ambele bucurându-se de review-uri pozitive.

Filmul animat va avea o distrubuție impresionantă. Bruce Greenwood – Batman, Vincent Martella – Jason Todd, și John DiMaggio – Joker. Batman: Death in the Family se va lansa în toamna acestui an pe Blu-Ray si Digital.

Alex Duca
Alex Duca
Fost elev, student, jurnalist. Alex Duca este pasionat de tot ce înseamnă gaming și IT. Deține toate consolele Sony create vreodată iar jocul lui preferat este Tetris.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.