Avem un nou trailer pentru anime-ul Batman Ninja

Unul dintre cele mai ambițioase producții animate ale casei de producție DC Animated o reprezintă viitorul film de animație Batman Ninja, care renunță la animația clasică în favoarea unui stil anime 3D cel shaded. Dacă primul trailer al filmului a fost narat exclusiv în limba japoneză, a venit timpul ca și noi, vorbitorii de limbă engleză, să primim un trailer “pe înțelesul nostru”.

Acțiunea lui Batman Ninja are loc în Japonia feudală și va include versiuni nipone pentru o mulțime de personaje din universul Batman precum Joker, Harley Quinn, The Penguin, Two-Face, Deathstroke și mulți alții. Filmul animat se va lansa digital pe 24 aprilie și pe discuri Blu-Ray pe 8 mai.

Silviu Pârvu
Silviu Pârvuhttps://www.overheat.ro/
Ziua e redactor la Overheat, iar noaptea este Batman. Individul se consideră înțelept precum Obi-Wan, șarmant asemeni lui Ezio, răzbunător precum Kratos și misterios ca însuși Cavalerul Negru. Îi plac filmele și cărtile bune, comics-urile, electronicele fel de fel, muzica rock și rap și iubește fetele care știu că pentru a fura inima unui băiat au nevoie de un cuțit. Cel mai grav dintre toate? Se intitulează "gamer"!
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.