[Concurs] Fii sincer de Dragobete și câștigi 2x Razer Arctech Slim. Roz! (UPDATE)


Concursul a luat sfârșit! Câștigătorii sunt:

  • Cosmin (Carcasa pentru iPhone 5.8”)
  • Ionita Andrei (Carcasa pentru iPhone 6.1”)

Ambii vor fi contactați pe adresa de mail pe care ne-au furnizat-o atunci când au scris comentariul.

Dragilor și dragelor, astăzi este Dragobetele, cea de-a doua dată în care sărbătorim iubirea în luna februarie. Și ce altceva mai bun puteam face noi decât un concurs care să ne ajute cititorii să-și surprindă jumătatea cu un cadou perfect?

Astfel, punem la bătaie două carcase premium pentru iPhone de la Razer, denumirea lor completă fiind Razer Arctech Slim. Una dintre carcasele de protecție este pentru iPhone 11 (6.1”) iar cealaltă este pentru iPhone 11 Pro (5.8”).

A, da, ambele premii sunt varianta Quartz, adică roz.

Am prezentat Razer Arctech Slim într-un articol separat unde am explicat de ce este un produs special și cum te ajută să ai un telefon mai bine răcit și mai performant în gaming.

 

Ce trebuie să faci ca să câștigi

Explică-ne în secțiunea de comentarii ce este mai important pentru tine: gamingul sau dragostea? Sau, dacă nu te poți decide, spune-ne cum reușești să le menții în echilibru. Vom alege două dintre cele mai simpatice răspunsuri și le vom premia cu câte o carcasă de protecție Razer Arctech Slim.

Vom lua în considerare toate comentariile publicate în perioada 24-27 februarie și vom anunța câștigătorii în acest articol, pe data de 28 februarie.

Nu uita să ne spui în comentariu ce carcasă preferi: de iPhone 11 (6.1”) sau iPhone 11 Pro (5.8”). De asemenea, asigură-te că ne lași o adresă de mail corectă atunci când scrii comentariul.

Succes!

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

9 COMENTARII

  1. O să le aleg pe ambele. Gamingul ne-a făcut relația sa înflorească! Inițial, credeam că voi fi genul de fata de casa: gătit, citit, machiaj, prietene, ieșit, plimbări. Nope! De îndată ce i-am descoperit lumea Xbox-ului, totul s-a schimbat. Jucam chiar și împreună și ne distram de minune, mai ales că eu sunt o fire competitiva și care iubește provocările.
    Îmi plac foarte mult caracterele DC, iar partenerul mi-a cumpărat Injustice 2. Pot spune că m-am simțit mai fericita decât la o brățară Pandora, spre surprinderea mea.
    Gamingul ne tine aproape și este un factor care ține departe de noi monotonia!

  2. Acum ca a trecut Dragobetele, si odata cu el si portia ceremoniala de clatite cu partenera la un local din Dorobanti, am revenit la realitatea cotidiana, unde ne aratam dragostea nu doar prin consumul in tandem al unor deserturi cauzatoare de sindroame metabolice, ci si prin timpul petrecut impreuna, o parte din el in jocuri. E foarte facil sa combini dragostea cu gamingul, cand exista si dragoste pentru gaming de ambele parti. Desi ar fi poate o exagerare sa numesc momentele in care suntem intr-un joc apexul relatiei , cand pierdem in APEX impreuna, sau cand castig fara drept de apel in fata ei la MK, sigur am castigat si o aprofundare a relatiei…alaturi de cele cateva “injuraturi” aferente.
    Experientele impreuna sunt ce fac o relatie trainica, dar nici cadourile nu sunt de lepadat, asa ca astept si premiul, ca sa am si alti 6.1″ de oferit 😉

  3. Dragostea e mai importanta, pentru ca ai o singura viata si trebuie sa profiti de ea. In gaming, poti intotdeauna sa “restart from last checkpoint”.
    Prefer carcasa de iPhone 11 Pro (5.8”).

  4. Eu prefer dragostea, cred ca este mai importanta si este foarte ciudat pentru ca sunt single ‍♂️
    Imi este indiferent avand in vedere carcasele

  5. Oh, love is in the air! In februarie impartim double damage de doua ori, o data de Valentine’s Day si inca o data de Dragobete… adevarate perechi si-au dat intalnire in luna a doua din anul 2020 pentru un couch co-op cu atingeri delicate, suave si precise de controller. Cloud gaming-ul e intr-un hype generalizat permitand si celor mai putin dotate calculatoare sa se bucure afisand cu maiestrie raze de lumina mai reale decat insasi astrul ceresc, luminand si inveselind pana si cele mai triste locuri… dar pana la urma ce-i in mana nu-i minciuna! Asa ca uzeaza tastatura, mouse-ul, controller-ul, VR-ul, bucura-te de viata cu cei din jurul tau, joaca-te si iubeste, iubeste si joaca-te, dar mai iesi si pe afara!

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.