[GIVEAWAY] De Valentine’s Day Wargaming te trimite la Midway!

O vorbă bătrănească spune că totul este permis în dragoste și război, așa că m-am gândit ca astăzi, de Valentine’s Day, din dragoste pentru voi să vă trimit la război prin intermediul unui giveaway.

În acest sens, prin amabilitatea celor de la Wargaming punem la bătaie două vouchere la Cinema City pentru filmul Midway, care prezintă una dintre cele mai notorii bătălii navale dintre Japonia și SUA în cel De-al Doilea Război Mondial pentru o mână de insule. Din distribuția filmului fac parte Ed Skrei, Patrick Wilson, Woody Harrelso, Luke Evans, Mandy Moor, Luke Kleintank etc.

Tot ceea ce trebuie să faceți pentru a vă înscrie în acest giveaway este să ne lasați un comentariu în cadrul acestui articol în care să ne spuneți ce navă ați alege din World of Warships pentru a merge într-o croazieră romantică împreună cu persoana iubită și care este motivul acelei alegeri.

Cel mai creativ, amuzant și original comentariu va fi premiat cu cele două vouchere! Aveți timp până mâine, 15 februarie 2020, ora 12:00. Nu uitați să lăsați o adresă validă de email altfel nu vă putem trimite premiul.

Release the Kraken!

*Update

Câștigătorul este Claudiu Mișa.

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

3 COMENTARII

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.