Am făcut echipă cu un cititor la RTX Gamers LAN Party. A fost… Forza!

Mai țineți minte apelul pe care l-am făcut recent, prin care căutam un cititor iscusit care să mi se alăture la un eveniment numit RTX Gamers LAN Party by NVIDIA & Lenovo Legion?

Ei bine, cititorul pe care l-am ales sa îmi fie coechipier a fost Adrian Simonescu, așa că am mers împreună la acest eveniment care s-a desfășurat la noul Nexus Gamers Pub (s-a mutat aproape de hotelul Marriott).

Timp de vreo 5 ore, noi doi împreună cu reprezentanții altor 3 site-uri din România (în formulă redactor + cititor) ne-am bătut precum chiorii în Forza Horizon 4. Și am făcut-o așa cum se face la un LAN party adevărat: cu pizza, hohote de râs și tot felul de experimente precum ”ia, hai să încercăm o cursă cu o mașină clasică, pe 3 roți”.

A fost interesant și faptul că evenimentul s-a desfășurat pe calculatoare Lenovo Legion T730, echipate cu GeForce RTX 2080. Pentru o parte dintre noi, a fost primul contact cu noua serie RTX și, chiar dacă jocul nu utilizează ray tracing sau alte tehnologii inovatoare promovate de seria RTX, jocul a arătat și a funcționat excepțional. Până la urmă așa era și normal. RTX este în acest moment cea mai puternică serie de plăci grafice, așa că experiența de joc este pe măsură.

Atât eu cât și Adrian, deja veteran al jocului, ne-am distrat pe cinste, așa că pot considera evenimentul unui reușit. Știți cum e în gaming: dacă distracție nu e, nimic nu e. Sper să ne revedem cu toții curând la o nouă ediție.

Vă las în compania unei galerii foto de la eveniment. Prima poză prezintă echipa Overheat.ro și micul ”premiu” pe care l-a primit Adrian pentru că a acceptat provocarea de a veni cu mine la eveniment.

Roberto Teodorescu
Roberto Teodorescu
Fondator al Overheat.ro, Roberto Teodorescu este omul care visează la răspândirea informaţiilor de calitate către pasionaţii de jocuri video. Legenda spune că ar fi pasionat de jocuri, IT, efecte speciale şi producţie muzicală. Şi cică ar fi născut prin '89.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.