Te pricepi la racing? Hai cu noi la RTX Gamers LAN Party by NVIDIA & Lenovo Legion

Tocmai am primit o invitație la distracție de la niște oameni care vor să mă scoată din casă. Și nu doar pe mine, ci și pe un cititor Overheat.ro.

Este vorba despre un eveniment numit RTX Gamers LAN Party by NVIDIA & Lenovo Legion, care se întâmplă luni, 19 noiembrie, la noul Nexus Gamers Pub (Tudor Vladimirescu 45). Evenimentul se va întâmplă în cea de-a doua parte a zilei. Ora exactă îi va fi oferită celui pe care îl vom alege.

În cadrul evenimentului, 4 jurnaliști vor veni alături de câte un cititor și se vor băga la o mare sesiune de Forza Horizon 4 pe tastatură, care va dura în jur de 3 ore, incluzând pauzele de pizza.

Ar putea fi și primul moment în care te joci pe un sistem cu placă video din noua generație RTX, pentru că sistemele pe care ne vom juca sunt Lenovo Legion T730, niște navete spațiale cu GeForce RTX 2080, Intel Core i7 9700K, 16GB HyperX DDR4 și un SSD HyperX M2 240GB.

La finalul sesiunii, vei primi de la organizatori un goodie bag cu niște swag pe care să-l porți cu mândrie (chestii gen ochelari, tricou și cine mai știe ce)

Ce trebuie să faci ca să formăm împreună #TeamOverheat la acest LAN Party?

Trebuie să lași un comentariu în care să ne spui care sunt jocurile tale de racing preferate și cât de bun te consideri la ele. Duminică vom alege un câștigător și îl vom contacta pe mail pentru a stabili punctul și ora de întâlnire.

Atenție: Trebuie să locuiești în București sau să poți ajunge în București la momentul stabilit!

Coechipierul ales: Simonescu Adrian

Roberto Teodorescu
Roberto Teodorescu
Fondator al Overheat.ro, Roberto Teodorescu este omul care visează la răspândirea informaţiilor de calitate către pasionaţii de jocuri video. Legenda spune că ar fi pasionat de jocuri, IT, efecte speciale şi producţie muzicală. Şi cică ar fi născut prin '89.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

10 COMENTARII

  1. Personal am jucat si mi-au placut jocurile de racing doar ca ultimele metode de gameplay ale jocurilor mi s-au parut ciudate si greu de controlat, variantele mai vechi de genul NFS U2 erau perfecte.

    Am vazut prin gameplayuri pe youtube ca Forza Horizon 4 arata bine si pare sa fie si un control bun al masini, asadar ma inscriu sa particip la RTX Gamers LAN Party by NVIDIA & Lenovo Legion!

  2. Salutare! Joc de cateva saptamani Horizon 4 pe PC, am jucat si Horizon 3 pana sa apara acele probleme de lansare. Seria Dirt, in momentul acesta joc Dirt 4 si Dirt Rally. Am jucat si Project cars 1, as juca si Project cars 2, dar simt ca e nevoie de un volan pentru acel joc.
    Ma descurc bine la condus de pe tastatura, pe volan inca nu am testat suficient de mult.
    Jocurile favorite, ca gameplay sunt Need for speed- Most Wanted si acum acest Horizon 4, care tocmai s-a schimbat la anotimpul primavara si pare bun din toate punctele de vedere.

  3. Sunt un inrait al jocurilor cu masini. Am jucat de la simulatoare gen ETS 2, American 18 Wheels, pana la jocurile de curse de masini gen Need for Speed Underground 1 si 2, Need for Speed Most Wanted 2005 si 2012, Need for Speed Pro Street, Need for Speed The Run, Need for Speed Carbon, Need for Speed Porsche Edition, Driver San Francisco, Forza Motorsport 4 si Forza Horizon 1, dar si Dirt 3 si Dirt Rally. Ma adaptez usor la fiecare tip de control al fiecarui joc. In multiplayer eram de obicei in top, avand totusi si o fire competitiva. Nu imi place sa termin pe doi :)).

  4. Totul a inceput cu Need for Speed (toata colectia, desigur), am trecut apoi putin prin F1 2014 & 2015, putin prin DiRT Showdown si Rally, iar dupa ce am stagnat o buna perioada prin WRC 2016 & 2017, am fost cu adevarat curios cat ds bun sunt la jocurile de tip racing care imi placeau atat de mult. Iar acum, am trecut de la tastatura si volanul de birou, va adevaratul volan de Safety Car pentru diverse curse ale FRM. We can’t say that these are only games, not for me!

  5. Pizza si Horizon cu sos RTX ? Sign me in mother******* !!!! Ultima oara am jucat NFS U si dupa aceea viata ma lovit si uite asa intr-un final acum o saptamana am incercat sa-mi instalez Horizon and my pc sucks !

  6. Am inceput ca majoritatea oamenilor in copilarie pe jocurile din seria nfs.Mereu am fost super rapid pe jocurile de genul.Pe grand turismo am descoperit dragul de a concura competitiv (cred ca aveam peste 1000 de ore pe gt5 si gt6) . Pasiunea pentru formula 1 m a adus la jocurile f1 de codemasters iar pe f1 2016 am inceput sa concurez in apex online racing league unde am castigat campionatul in primul meu sezon in liga a 2a.Urmatorul sezon am intrat in liga f1 de top si am participat la cateva evenimente de calificare pentru seria esports unde m am descurcat destul de bine tinand cont ca atunci concuram pe controller.Mereu mi a placut seria horizon si forza in general dar nu am avut ocazia sa ma joc pana acum.Acum am trecut la un volan pe f1 unde incerc sa imi regasesc forma de acum ceva timp.Jocurile mele preferate sunt forza horizon , gt sport ,f1 2018 dirt rally asetto corsa, cam orice ce contine masini si este bine realizat :)). Ar fi o mare placere sa particip!

  7. Sunt fan racing din totdeauna. Cel mai mult mia placut Colin McLaren si am tot evoluat. Ultimul joc e care lam jucat si la suportat pc-u meu a fost NFS Ghost(2015). La suportat!!! Dar momentan joc NFS world online si dirt. Cel vechi. Stiu sa conduc binisor nu pot sa zic perfect dar stiu sa ma distrezi in racing si stiu sa fiu si serios. Mi-ar placea sa incerc Forza 4 pe un pc perfect si performant.

  8. Ma joc: Assetto Corsa, Live for Speed :), m-am jucat acum ceva timp si formula 1 . Mi-ar face placere sa particip!

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.