Detective Pikachu e hamsterul electric de care avem nevoie

…dar nu este hamsterul electric pe care îl merităm

Nu știam că vara viitoare eu mergeam să văd Detective Pikachu și apoi am văzut trailer-ul.

Managementul zice că nu avem voie să folosim termenul rulotă.

Și ce trailer e! A trebuit să dau replay. A trebuit să dau share. Eu l-am văzut, tu l-ai văzut, mama l-a văzut, tipul care era vocea lui Chipi din reclamele cu croissante Pokémon l-a văzut… Hai să îl vedem din nou!

Deadpool cu pălărie de Sherlock

Am minți dacă am spune că nu scriem articolul pentru că trebuia să folosim poza de thumbnail!

Da, e vocea lui Ryan Reynolds. Da, l-au făcut pe Deadpool un șoarec electric. Da, cu siguranță va fi cel puțin o poantă în Deadpool 3. Dar până atunci…

Recunosc că vocea lui Ryan Reynolds nu era prima voce la care mă gândeam când vedeam un Pikachu. Folosesc timpul trecut pentru că acum nu voi putea altfel. Dar internetul este întunecat și plin de urâtori.

Și de data aceasta haterii sunt împărțiți în mai multe tabere. Pe deoparte avem clasica “Da’ de ce vorbește? Nu vreau să vorbească! Pikachu nu vorbește!” și lor le zic:

https://www.youtube.com/watch?v=2-ylA88h_Qk

Și da, înțeleg întru totul de ce este atât de șocant (hehehe, get it?) ca un mamifer electric care nu poate să grăiască doar propriul nume timp de ani la rând să aibă replici. Multiple. În engleză fluentă. Meh, Groot a făcut-o mai bine.

Dar iată că prin intermediul trailer-ului de la Pokémon Detective Pikachu, Warner Bros. ne anunță oficial că cel puțin în această poveste, Pikachu va vorbi. Și pentru că va vorbi foarte mult au făcut rost de o voce cu un timbru unic.

Și dacă tot aduc vorba de timbru unic, hai să vorbim și de cel mai popular candidat care nu este Ryan Reynolds – Danny deVito.

Da, Danny deVito a fost oficial luat în considerare pentru a fi vocea lui Pikachu. Deadpool vs. Danny deVito? Cum poți alege? Cum???

Eh, undeva în Multivers, Pika deVito va face adulții să râdă și copii să plângă. Dacă Rick și Morty ajung pe acolo, poate se întorc cu un BluRay.

Și acum că am vorbit suficient despre voci, tabăra mea favorită de hateri, pe care îi țin aproape de suflet la peptul meu păros sunt “Pikachu are păr? Nu vreau să aibă păr! Pikachu nu are păr! De ce are păr?”

Nu știu ce să vă zic, spânilor. Detective Pikachu are păr pentru că a ajuns CGI-ul în punctul în care poate să aibe păr. Personal, îmi place și cred că m-ar fi deranjat mai mult dacă vedeam o rozătoare epilată. Pikachu este absolut adorabil!

Detective Pikachu Adorable

Aw, shucks!

Zi bre de film, nu mai fii fanboy

Ah, da, filmul… Pare să fie bazat pe Detective Pikachu jocul Nintendo DS. Zic “pare” pentru că sunt unele asemănări: plot-ul are loc în același oraș din joc, Ryme City; protagonistul în ambele titluri este Tim Goodman; Pikachu este detectiv pentru că are pălărie de vânător de rațe…

Dar mai mult ca sigur Warner Bros. vor avea niște surprize pentru noi, în special când este luat în considerare faptul că încă nu știm cine este antagonistul din fil-

Ken Watanabe e tipul rău!

Ahem! Încă este prea devreme să putem zice cu multă siguranță cine ar putea fi antagonistul si până la urm-

Detective Yoshida, personajul lui Ken Watanabe, e. tipul. rău.

Ken Watanabe nu e tipul rău! Adică poate este, nu se știe! Asta încerc să scriu aici! Oricine poate fi personajul negativ. Poate aflăm că este chiar Pikachu tipul rău! Eee!?!

… Ridicol.

Okay, poate putem deduce mai multe din poster-ul de la film.

Jokes like that is why we’re single.

Posterul Pokémon: Detective Pikachu

Aha! Un R pe acel tomberon! R vine de la Team Rocket! Ceea ce demonstrează clar că nu este Ken Watanabe tipul rău! Semne de exclamație!!!

Îmi place poster-ul, e arhi-plin de easter eggs care aparțin de universul Pokémon. Ar putea la fel de bine să fie un poster la Ready Player Two. M-am uitat câteva ore prin el și cred că easter egg-ul meu favorit este Snorlax-ul care doarme pe partea dreaptă în spatele tomberonului.

Ar mai fi și anunțul de la Ryme City Parade din vara lui 2019, aceeași perioadă în care va apărea Pokémon: Detective Pikachu prin cinematografe. Până atunci, întoarce-ți șapca, lustruiește-ți poké-mingiile și baftă la Tre’ să-i prinzi pe toți!

Adrian Apostol
Adrian Apostol
#writer, #storyteller, #gamer, lover of pizza and clichés
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.