Ringed City își deschide porțile în ultimul DLC al Dark Souls 3

Vești bune pentru cei ce se cred în stare să îndure ore în plus frustrare, imersați în lumea unuia dintre cele mai dure, nemiloase și impunătoare titluri din ultima perioadă ! The Ringed City, cel mai fresh DLC pentru Dark Souls III, ne este adus drept ofrandă de către Bandai Namco în minunata zi de marți, 28 martie, venind împreună cu o continuare a storyline-ului, însă și cu alte surprize.

Anunțat încă de la finele lunii ianuarie 2017, The Ringed City ne promite destăinuirea finalului aventurii noastre, la aproape un an de la lansarea jocului propriu-zis. Astfel, suntem invitați să pășim în acest orășel pitoresc, aflat la Capătul Lumii, pentru a ne îndeplini destinul.

De asemenea, acest DLC aduce cu sine noile PvP Arenas, în cadrul cărora jucătorii vor avea liber la căpăceală între ei. Acest concept ține să aducă îmbunătățiri modului de multiplayer al jocului. Până acum au fost dezvăluite numai două arene, Dragon Ruins și Grand Roof, inspirate din zonele Archdragon Peak și Lothric Castle, care se regăsesc deja în modul de story. Sperăm ca dezvoltatorii să nu se oprească doar la aceste două locuri în care putem să ne întrecem în săbii.

Totodată, update-ul vine împreună cu armuri și arme noi, mici finisaje ici-colo, și, poate cel mai vizibil aspect, bossi uriași precum DRAGONUL ĂLA DE LAVĂ, gata să transforme jucătorul în mici de pus pe grătar. Având în vedere faptul că majoritatea inamicilor care pun probleme și ne trimit înapoi la bonefire sunt umanoizi, consider că bossii cei noi sunt o adiție binevenită la mulțimea neobosită de entități care vor să ne omoare.

DLC-ul poate fi cumpărat prin Steam, la prețul de 15 euro. De asemenea, Bandai Namco oferă Season Pass, ce conține și celălalt update al jocului, Ashes of Ariandel, la 25 de euro, dar și Deluxe Edition, pentru cei care nu au jucat, până acum, Dark Souls III, și doresc experiența completă de joc.

Game on !

Sursa : [GameInformer și DarkSouls]

Mihai Petre
Mihai Petre
Ploiești, România, Europa, Terra, Sistemul Solar, Calea Lactee, Universul Cunoscut. De 18 ani vorbesc prea mult. Când nu vorbesc, scriu.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.