Cel de-al doilea trailer pentru Spider-Man Homecoming a aterizat

Spider-Man: Homecoming marchează venirea lui Spidey înapoi acasă: adică la studiourile Marvel, căci filmul este realizat de studiourile Sony în colaborare cu studiourile Marvel (sau Disney pentru cunoscători). Pelicula relatează una dintre primele aventuri pe care Peter Parker a avut-o în cariera sa de super-erou. De această dată inamicul țesătorului de pânză este The Vulture, un villain foarte interesant, dar mai deloc folosit în filme și seriale animate. Mai sunt puține luni până la debutul filmului pe marile ecrane, iar Disney a început serios promovarea noului său proiect de lungmetraj: avem un al doilea trailer și trei postere nou-nouțe.

   Spider-Man   Spider-Man

După trilogia lui Sam Raimi și cele două dezastre cunoscute și ca seria “The Amazing Spider-Man”, se pare că în sfârșit vom primi un adevărat film cu păianjenul de serviciu. Avem personaje bine conturate, acțiune și efecte vizuale de nota 10 și o combinație perfectă, aș pute spune, dintre dramă și comedie… și OMG Spider-Man și Iron Man fac echipă!

Tom Holland este Spidey, Robert Downey Jr este Tony Stark, iar Michael Keaton este The Vulture. Spider-Man: Homecoming urmează să debuteze în cinematografe pe 7 iulie 2017.

Silviu Pârvu
Silviu Pârvuhttps://www.overheat.ro/
Ziua e redactor la Overheat, iar noaptea este Batman. Individul se consideră înțelept precum Obi-Wan, șarmant asemeni lui Ezio, răzbunător precum Kratos și misterios ca însuși Cavalerul Negru. Îi plac filmele și cărtile bune, comics-urile, electronicele fel de fel, muzica rock și rap și iubește fetele care știu că pentru a fura inima unui băiat au nevoie de un cuțit. Cel mai grav dintre toate? Se intitulează "gamer"!
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.