Amânat! – South Park: The Fractured But Whole

Din păcate, unul din cele mai anticipate jocuri din ultima perioadă, cel mai recent titlu al seriei South Park a fost, din nou, amânat. The Stick of Truth a fost un succes ce ne-a lăsat cu gura căscată și cu o dorință enormă pentru mai mult din partea producătorilor și a prietenilor noștri din micul orășel american.

Deși îi văd regulat la televizor, mi-e dor de cei patru băieți din joc și chiar îmi doresc să mai iau parte la aventurile lor, în mod direct, și să fiu, practic, parte din gașcă. Poate de aceea doare atât de tare această veste…

Ok, lăsând lacrimile la o parte, Ubisoft a pus jocul pe lista titlurilor din următorul an fiscal, ceea ce înseamnă ca s-ar putea să punem lăbuțele pe el oricând între aprilie 2017 și martie 2018. Însă, The Fractured But Whole nu este amânat pentru prima dată. Producătorul a anunțat, în septembrie, că “dezvoltatorii își doresc ca experiența de joc să se ridice la standardele înalte ale fanilor, și, de aceea, este nevoie de mai mult timp“. De această dată, Ubisoft nu a mai comentat decizia.

South Park

Până și The Stick of Truth a fost amânat de câteva ori, fiind anunțat pentru lansare în 2012, aceasta materializându-se abia doi ani mai târziu. Este foarte probabil ca aceste întârzieri să se observe în calitatea produsului final, așa cum s-au simțit și în jocul anterior. Tot ce putem să facem este să sperăm că nu va dura mult până ne vom întoarce pe plaiurile mioritice ale micuțului orășel South Park.

Cât așteptați întoarcerea personajelor preferate de desene animate pentru copii mai mari, vă puteți delecta pornirile violente în Open Beta-ul For Honor, ce ține până pe 13 februarie (prelungiri, daaaa!), ora 04:00, jocul urmând a fi lansat pe 14 februarie. Atmosfera romantică este asigurată de inimi scoase direct din cutia toracică a inamicilor, în locul clasicelor inimioare roșii.

Game on !

Mihai Petre
Mihai Petre
Ploiești, România, Europa, Terra, Sistemul Solar, Calea Lactee, Universul Cunoscut. De 18 ani vorbesc prea mult. Când nu vorbesc, scriu.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.