Activision ne promite un nou Destiny în 2017 !

Într-o altă întâlnire plictisitoare cu investitorii, marca Activision, în care se discutau bugete, câștiguri, profituri și alte bazaconii pentru absolvenții de ASE, gigantul publisher nord-american a aruncat bomba: Destiny 2 vine peste noi… anul acesta !

Cand? Ăăăăă, cred că Activision a cam uitat să precizeze și asta. Ce contează este că sequel-ul mult lăudatului ARPG-FPS din 2014 se va materializa în următoarele aproximativ 324 de zile, fiindcă lucrează la el, simultan, trei studiouri, Bungie, High Moon și Vicarious Visions . Sperăm că va ateriza împreună cu o variantă pentru PC… așa zic zvonurile, nu?

Destiny

După cum am auzit de prin luna septembrie, când cineva, care cunoștea pe cineva, care știa de la cineva care lucrează pentru mamutul industriei de gaming contemporane, în interiorul companiei se vorbea deja, de ceva timp, despre o variantă pentru PC a lui Destiny. Totodată, am văzut că suportul pentru variantele de PS3 și Xbox 360 a cam încetat, deci se pare că o mutare strategică spre bătrânul computer personal este inevitabilă. Zvonuri, zvonuri, zvonuri. Rămâne de văzut.

Pe lângă acest zvon aproape confirmat, mai există un factor ce ar putea influența dezvoltarea jocului. Există o mică “rumoare” conform căreia Activision Publishing ar fi renunțat la 5% din angajații mai multor echipe. În general astfel de mișcări pot să ambiționeze o echipă sau o pot stresa în mod constant, știind că slujba ta e în pericol dacă nu scoți un joc bun. Activision a declarat pentru Kotaku că acestă decizie a fost luată pentru a se alinia cu noua politică a firmei.

Până la noi detalii, rămâneți cu noi. Legătura în studio. Game on !

Surse: [PCGamer, Kotaku]

Mihai Petre
Mihai Petre
Ploiești, România, Europa, Terra, Sistemul Solar, Calea Lactee, Universul Cunoscut. De 18 ani vorbesc prea mult. Când nu vorbesc, scriu.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.