Marvel ne oferă un scurt Sneak Peek pentru Guardians Of The Galaxy 2

Studiourile Marvel (a.k.a. Disney) ne prezintă un clip de 86 de secunde în care putem vedea primele secvențe din Guardians Of The Galaxy VOL 2. Deși extrem de scurt, clipul reușește să ne straneasca curiozitatea și să ne facă să ne rezervăm încă de acum un bilet în sala de cinema.

O altă surpriză plăcută o reprezintă decizia Marvel de a lansa împreună cu Sneak Peek-ul video și primul poster oficial pentru această nouă parte din Universul Cinematic Marvel. Nu vă lăsați păcăliți. Deși posterul pare dramatic, Gardienii au în continuare cele mai amuzante personalități din întreg MCU-ul. Guardians Of The Galaxy
Echipa din spatele primului film revine și pentru această mult asteptată continuare: James Gunn este la cârma regizorală, Chris Pratt este Star-Lord, Zoe Saldana este Gamora, Dave Bautista este Drax, iar Vin Diesel și Bradley Cooper sunt vocile lui Groot și respectiv Rocket.

Silviu Pârvu
Silviu Pârvuhttps://www.overheat.ro/
Ziua e redactor la Overheat, iar noaptea este Batman. Individul se consideră înțelept precum Obi-Wan, șarmant asemeni lui Ezio, răzbunător precum Kratos și misterios ca însuși Cavalerul Negru. Îi plac filmele și cărtile bune, comics-urile, electronicele fel de fel, muzica rock și rap și iubește fetele care știu că pentru a fura inima unui băiat au nevoie de un cuțit. Cel mai grav dintre toate? Se intitulează "gamer"!
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.