Nvidia lansează GTX 1050 și GTX 1050 Ti

Nvidia lansează două noi plăci video entry-level bazate pe arhitectura Pascal și dedicate pasionaților de jocuri video: GeForce GTX 1050 și GeForce GTX 1050 Ti. Cele două GPU-uri promit performanțe decente în marea majoritate a jocurilor și reușind să mențină constant un frame-rate bun. GTX 1050 și 1050 Ti reprezintă cele mai ieftine opțiuni pentru tânărul care își începe cariera de gamer hardcore pe PC.

Că specificații, GTX 1050 vine cu cu 640 procesoare CUDA și 2GB VRAM, iar modelul Ti are 768 procesoare CUDA și 4GB VRAM. Din păcate niciuna dintre cele două nu suportă SLI sau VR Ready.

Plăcile video GTX 1050 și GTX 1050 Ti vor fi disponibile din la prețul de 620 lei, respectiv 760 lei, iar versiunile customizate vor fi disponibile prin intermediul partenerilor hardware Nvidia precum ASUS, EVGA, Gainward, Galaxy, Gigabyte, iGame, Innovision 3D, MSI, Pălit, PNY și Zotac. GTX 1050 Ti va fi disponibilă începând cu 25 octombrie, iar GTX 1050 din 8 noiembrie.

GTX 1050

Silviu Pârvu
Silviu Pârvuhttps://www.overheat.ro/
Ziua e redactor la Overheat, iar noaptea este Batman. Individul se consideră înțelept precum Obi-Wan, șarmant asemeni lui Ezio, răzbunător precum Kratos și misterios ca însuși Cavalerul Negru. Îi plac filmele și cărtile bune, comics-urile, electronicele fel de fel, muzica rock și rap și iubește fetele care știu că pentru a fura inima unui băiat au nevoie de un cuțit. Cel mai grav dintre toate? Se intitulează "gamer"!
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.