Guardians – super-eroii din Rusia

Se pare că industria cinematografică din Mama Rusie începe să își facă curaj și să producă filme din ce în ce mai promițătoare. Un astfel de film cu potențial este Guardians, un lung-metraj sovietic cu super-eroi. Acțiunea filmului are loc în timpul Războiului Rece. O organizație secretă numită “Patriot” formează o echipă de patru super-eroi sovietici cu scopul de a proteja patria mamă de diferite atacuri supranaturale.

Echipa este formată din:

  • Ler (Sebastien Sisak) – acesta poate manipula pământul, fiind capabil să controleze roci și soluri, poate face pietre să leviteze, poate crea cutremure și mișca munții.
  • Ursus (Anton Pampushniy)-are puterea de a se transforma într-un gigantic urs umanoid. Acesta dispune de o putere fizică imensă, iar arma sa preferată în luptă este un minigun uriaș.
  • Khan (Sanzhar Madiev)-este un luptător de arte marțiale cu super-viteză. Acesta mânuiește două săbii lungi și încovoiate. Khan este extrem de rapid, poate să se ferească de gloanțele adversarilor și vede lumea din jurul lui în slow-motion.
  • Xenia (Alina Lanina)-Această acrobată se poate transforma în totalitate în lichid. Poate deveni gelatinoasă, vâscoasă sau pur și simplu se poate face complet invizibilă. Xenia nu poate simții schimbări de temperatură, astfel încât poate suprevietui în aproape orice mediu.

Le puteți spune cum vreți; Avengerii Ruși, Justice League of Russia sau Guadians. Filmul vine în cinematografele din Mama Rusie pe 23 februarie 2017.

https://www.youtube.com/watch?v=yIc0NqjOPgc

 

Silviu Pârvu
Silviu Pârvuhttps://www.overheat.ro/
Ziua e redactor la Overheat, iar noaptea este Batman. Individul se consideră înțelept precum Obi-Wan, șarmant asemeni lui Ezio, răzbunător precum Kratos și misterios ca însuși Cavalerul Negru. Îi plac filmele și cărtile bune, comics-urile, electronicele fel de fel, muzica rock și rap și iubește fetele care știu că pentru a fura inima unui băiat au nevoie de un cuțit. Cel mai grav dintre toate? Se intitulează "gamer"!
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

1 COMENTARIU

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.