Ben Affleck ne prezintă un nou villain din DCEU, Deathstroke

Ben Affleck, actorul din spatele mantiei lui Batman a postat pe Twitter un clip scurt filmat de pe un monitor în care îl putem vedea pe Deathstroke, așa cum va apărea el în unul din viitoarele filme ale universului cinematic DC. Batffleck nu a dezvăluit nici cel mai mic detaliu despre clip.

Fanii se întreabă cine este actorul din spatele măștii lui Deathstroke și în ce film își va face apariția acesta. Anumite zvonuri spun că Deathstroke ar putea fi principalul villain al filmului cu Batman în care Ben Affleck este atât actor, cât și regizor și scenarist.

Slade Wilson, cunoscut și că Deathstroke, este cel mai letal mercenar din universul DC Comics. Acesta a apărut pentru prima dată în 1980 în numărul 2 al revistei de benzi desenate The New Teen Titans, devenind repede un villain important în acest univers. Cel mai des, Deathstroke este asociat cu Batman sau cu Green Arrow.

Silviu Pârvu
Silviu Pârvuhttps://www.overheat.ro/
Ziua e redactor la Overheat, iar noaptea este Batman. Individul se consideră înțelept precum Obi-Wan, șarmant asemeni lui Ezio, răzbunător precum Kratos și misterios ca însuși Cavalerul Negru. Îi plac filmele și cărtile bune, comics-urile, electronicele fel de fel, muzica rock și rap și iubește fetele care știu că pentru a fura inima unui băiat au nevoie de un cuțit. Cel mai grav dintre toate? Se intitulează "gamer"!
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.