Cosplay Profile: Lucia Tudor

În ultimul articol din Cosplay Profile de săptămâna trecută am avut plăcerea de a cunoaște o altă eroină a jocului League of Legends, dar și o fană a jocului Sonic DX și a animației Adventure Time. Sabina Spanache a fost cea care ne-a încântat cu experiența ei de cosplayer de până acum și dacă nu ați apucat să-i citiți interviul, o puteți face aici.

Probabil o să vă întrebați pe cine avem ca invitat în articolul de astăzi, iar noi vă vom spune că este o persoană foarte pasionată de anime-uri. Numele ei este Lucia Tudor și dacă până acum s-a ascuns printre volănașe și fundițe, ei bine, ea nu a scăpat de atenția noastră. Așa că vă invităm să o cunoașteți pe Lucia în interviul ce urmează:

Î: Ce ne poți spune despre tine ?

Lucia: Numele meu este Lucia, dar mi se spune și Lucy. Am aproape 18 ani și din toamnă sunt elevă în clasa a XII-a. Sunt un fan anime înrăit de vreo 8 ani mulțumită fratelui meu mai mare care mi-a deschis ochii și mi-a arătat lumea anime-urilor. Am avut o perioadă în care mă tentase gaming-ul, dar am renunțat repede. Sunt pasionată de citit și artă în general, deși nu aș putea spune că excelez. O fac doar pentru propria satisfacție.

Î: Cum ți-ai croit drumul până-n lumea cosplay-ului?

Lucia: Sunt începatoare în lumea cosplay-ului, primul cosplay l-am facut în mai 2015 pentru Otaku Festival. Până la începutul anului 2015 nu mă gândisem nici măcar o secundă că aș putea face așa ceva, adică văzusem foarte multe persoane făcând cosplay, dar niciodată nu am crezut că voi ajunge să fac așa ceva. A fost mai mult o decizie pe moment pe care nu o regret.

Î: Costumele căror personaje le-ai realizat până în prezent? 

Lucia: Am realizat următoarele costume:

  • Miyuki Shiba (Mahouka Koukou no Rettousei)
  • Ciel Phantomhive(Kuroshitsuji)
  • Suzuya Juuzou(Tokyo Ghoul)
  • Yukine(Noragami)
  • Fem!Castiel(Supernatural)
  • Shion(No.6)
  • Mikasa Ackerman(Shingeki no Kyojin),
  • Armin Arlert(Shingeki no Kyojin).

Nu mă pot lăuda cu costumele. Chiar dacă am participat la ele, am avut parte de ajutor din partea mamei mele (ocazie cu care îi mulțumesc că și-a pierdut ore întregi din viață lucrând la ele) sau cumpărate și modificate într-o oarecare proporție.

Î: Care consideri că sunt cele mai bune trei costume ale tale și ce ne poți spune despre ele?

Lucia: Top 3 costumații în ordine descrescătoare:

  1. Lady Ciel Phantomhive (Kuroshitsuji)

Pentru acest personaj am avut o afinitate foarte mare încă de când am vazut prima dată anime-ul. Mi-am dorit mereu să port rochia aceea deoarece mă atrăgea foarte mult aspectul și, vara trecută, am avut ocazia să o fac, deși nu a fost la fel de comod precum îmi imaginam. Rochia, în sine, am cumpărat-o de pe internet destul de ieftină și i-am adăugat dantela, volanele, florile și fundițele. A fost o provocare destul de mare purtatul ei două zile întregi la convenția la care am fost (Nijikon 2015), dar aș face-o din nou oricând.

Cosplay Profile - Lucia Tudor (2)

2. Miyuki Shiba (Mahouka Koukou no Rettousei)

Miyuki a fost primul cosplay, primul costum făcut de la zero și primul pas în lumea cosplay-ului. Povestea acestui costum este una destul de amuzantă: cu două săptămâni înainte de Otaku Festival 2015 se întreabă Lucia “Dar oare cum ar fi să încerc să fac cosplay?” și după multe explicații și rugăminți am reușit să îmi conving mama să mă ajute să cumpăr materialele necesare și să lucrăm la costum. Acum, sunt convinsă că aș putea reface cosplay-ul și să fie de 100 de ori mai bun, dar la momentul acela a reprezentat o realizare uriașă pentru mine.

Cosplay Profile - Lucia Tudor (3)

3.Armin Arlert( Shingeki no Kyojin)

Este cel mai recent cosplay care mi-a dat destul de multe bătăi de cap din cauza faptului că am început lucrul la el pe la începutul anului, dar l-am tot amânat din cauza timpului și posibilităților financiare și am avut momente în care chiar am vrut să renunț la el. Dar am primit susținere de la persoanele apropiate și am reușit să debutez cu el la Comic Con. Ideea originală a pornit de la o imagine văzută pe internet, dar am modificat anumite detalii pentru a-mi face munca mai ușoară (așa am ajuns eu la concluzia că majoritatea costumelor din anime-uri nu sunt deloc practice..). Cea mai mare provocare, însă, a fost purtrea costumului care consta în cămașă, jachetă, pelerină, fustă și cizme lungi la 30 de grade, dar am primit multe feedback-uri pozitive pentru care sunt pe deplin recunoscătoare.

Cosplay Profile - Lucia Tudor (4)

Î: Ce costume ți-ai propus să faci în viitorul apropiat?

Lucia: Momentan am mai multe costume în plan, dar majoritatea sunt din Love Live deoarece mă atrag extrem de mult detaliile costumelor din acest anime și gama extrem de variată de opțiuni. Principalele planuri momentan sunt Maki Nishikino varianta Maid Cafe Idolized și Kotori Minami varianta Snowy Mountain.

Scopul meu este sa învăț să fac un costum de la zero din toate punctele de vedere, să îmi perfecționez machiajul și să îmi găsesc un fotograf care să fie mai încântat de shooting decât mine (dacă se poate așa ceva).

 

Cosplay Profile mai lasă în urmă încă un cosplayer talentat și se îndreaptă cu pași repezi către următorul articol în care vom avea ca invitată o fană a DC Comics. Stay tuned folks!

Isabelle Frost
Isabelle Frosthttps://www.overheat.ro
Gaming is my only church.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.