PES 2014 a fost lansat în România – foto de la eveniment

Lansare PES 2014 (11)Ca de obicei, nu ratăm niciun eveniment de gaming. În această sâmbătă am fost prezenţi la evenimentul de lansare a jocului Pro Evolution Soccer 2014 în România şi am văzut o mulţime de pasionaţi de fotbal de diverse vârste, destul de mulţi dintre ei fiind undeva în jurul vârstei care permite obţinerea unei cărţi de identitate. Pe de altă parte, nici adulţii nu au fost de neglijat şi s-au făcut văzuţi şi auziţi în faţa televizoarelor la fiecare gol marcat.

Bucuria marcării golurilor a fost una adevărată şi puternică, dat fiind că evenimentul a găzduit un concurs tip campionat la care au participat 64 de iubitori ai simulării sportului rege, iar premiile au fost foarte valoroase: locul 4 a primit un joc PES 2014, locul 3 a primit jocul dar şi un bilet la meciul Steaua – Chelsea, locul 2 a primit jocul, biletul dar şi un controller DualShock 3 pentru PS3 (şi pentru PC dacă e băiat deştept), iar cel care a câştigat campionatul a plecat acasă cu o consolă PlayStation 3, jocul PES 2014 şi un bilet la Steaua – Chelsea.

Toţi participanţii la concursul ce s-a desfăşurat în Media Galaxy Mall Bucureşti au primit brelocuri reprezentând cupa UEFA Champions League, cu licenţă oficială Konami şi UEFA, aşa că indiferent dacă au fost printre primii patru sau nu, toţi participanţii s-au distrat şi au plecat acasă cu un breloc de invidiat.

Nu-i tocmai rău, aş zice. Sperăm să vedem şi alte evenimente Konami pe viitor.

FOTOGRAFII DE LA EVENIMENT găsiţi pe pagina noastră de Facebook: Click aici!

Roberto Teodorescu
Roberto Teodorescu
Fondator al Overheat.ro, Roberto Teodorescu este omul care visează la răspândirea informaţiilor de calitate către pasionaţii de jocuri video. Legenda spune că ar fi pasionat de jocuri, IT, efecte speciale şi producţie muzicală. Şi cică ar fi născut prin '89.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.