Noul update Final Fantasy XIV: A Realm Reborn introduce sistemul PvP

În cadrul Tokyo Game Show 2013, Naoki Yoshida a dezvăluit câte puțin din noul update. În mult așteptatul update 2.1 vom avea parte de un sistem Player vs Player, noi dungeon-uri, locuințe personale și multe altele.

Noul patch va conține câteva noi dungeon-uri însă cireașa de pe tort va fi dungeon-ul numit Crystal Tower, care va avea aceleași caracteristici ca zona, cu același nume, din Final Fantasy III. Pentru a putea intra în dungeon va fi nevoie de 24 de jucători. Yoshida spune că dungeon-ul nu este unul foarte greu ca dificultate însă dacă unul sau mai mulți jucători mor, atunci dungeon-ul devine imposibil de terminat.

Printre îmbunătățirile aduse în acest patch, am pomenit mai sus de locuințe personale. Ele vor fi disponibile în toate cele trei orașe-stat din Eorzea. După spusele domnului Yoshida ne vom bucura de 380 de moduri în care să ne decorăm casa.

Și nu în ultimul rând modul PvP (Player vs. Player), numit Wolves’ Den. Modul PvP va împărți două echipe formate din către 4 jucători, ce se vor confrunta între ele. Sistemul PvP urmează sa fie demonstrat mâine, tot în cadrul Tokyo Game Show 2013.

httpv://www.youtube.com/watch?v=39j5v8jlndM

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.