Rezumat+foto: Lansarea GTA V în România

1231171_530914870312093_1041811583_nAi simţit vreodată că îţi doreşti extrem de mult un anumit joc (sau film, sau carte), dar mai este foarte mult timp de aşteptat până se lansează? E un sentiment incredibil, jocul – despre care nu ştii aproape nimic în afară de titlu şi nişte imagini vagi – devine un fel de zeitate pe care n-o poţi atinge. Apoi, brusc, te trezeşti că ai ajuns în ziua lansării şi ai sentimentul ăla de “ciupeşte-mă, te rog” în care nu îţi vine să crezi că acel lucru pe care l-ai aşteptat cu atâtă pasiune este la câteva ore, minute sau secunde distanţă de a ajunge în mâinile tale.

Lansarea Grand Theft Auto V din Bucureşti, care a găzduit în sânul ei peste 200 de persoane, a oferit pe tot parcursul desfăşurării sale acel entuziasm al aşteptării momentului zero, în care iei zeitatea de mână şi o înghesui în PlayStation 3-ul sau Xbox 360-ul tău.

Cu siguranţă că entuziasmul a fost cuvântul cheie la această lansare, având în vedere faptul că evenimentul a fost printre puţinele midnight launch-uri care s-au desfăşurat vreodată în România şi totuşi a adunat atâtea persoane.  Pe scurt, evenimentul a început pe 16 septembrie la ora 22:30 şi s-a terminat pe 17 septembrie, pe la 01.00 dimineaţa.

Pe tot parcursul evenimentului, etajul 2 al Bucureşti Mall a fost zguduit de beat-urile supărate atent selecţionate de DJ Phlo Da Shaolin iar trupa de dans Blockbusters Crew şi-a făcut de cap preţ de ceva minute. Atmosfera a fost una de petrecere underground din Los Santos, iar norocoşii au primit copii ale jocului, tricouri şi postere cu licenţă oficială Rockstar Games.

A fost cu adevărat impresionant să vedem cum, pe măsură ce ne apropiam de ora 00:00 (ora punerii jocului în vânzare), se forma o coadă tot mai mare spre zona din care se putea cumpăra jocul. Din fericire, stocul de jocuri a fost arhisuficient şi nu a durat mult până s-a spart petrecerea iar lumea a plecat acasă, în… Los Santos.

GALERIA NOASTRĂ DE FOTOGRAFII de la evenimentul GTA 5 poate fi găsită pe pagina noastră de Facebook, la acest link: CLICK!

Roberto Teodorescu
Roberto Teodorescu
Fondator al Overheat.ro, Roberto Teodorescu este omul care visează la răspândirea informaţiilor de calitate către pasionaţii de jocuri video. Legenda spune că ar fi pasionat de jocuri, IT, efecte speciale şi producţie muzicală. Şi cică ar fi născut prin '89.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.