Dragon Age: Inquisition – PAX demo

Deși conferința PAX a luat sfârșit acum ceva vreme, un “mic” detaliu a fost scăpat cam de toată lumea: demo-ul pentru Dragon Age Inquisition.

Da, ați auzit bine, Dragon Age Inquisition a fost arătat în toată splendoarea sa publicului de la PAX, iar mulțumită unor persoane ce au avut șansa să filmeze acest lucru și să-l posteze pe youtube, putem să vedem în acțiune noul capitol din seria Dragon Age.

Un lucru ce sare în ochi este faptul că este utilizat un nou motor grafic, mai bine zis Frostbite 3, exact același motor ce “alimentează” mult așteptatul Battlefield 4. Atât Dragon Age, noul episod Mass Effect, Mirror’s Edge 2 și desigur Star Wars: Battlefront vor rula pe acest engine, deci ne putem aștepta la lucruri mărețe.

Gameplay-ul este mult schimbat, modul turn-based combat este acum înlocuit cu un sistem hack & slash reminiscent cu cel întâlnit în Jade Empire, un lucru pe care îl consider pozitiv întrucât avem parte de o dinamică mult mai fluidă și mai incitantă.

Așa cum ne-am obișnuit în jocurile marca Bioware, orice decizie luată în cadrul poveștii va avea consecințele sale, un lucru foarte bine evidențiat în demo, unde poți alege să salvezi oamenii tăi sau să îi lași să se lupte singuri. Pe lângă acestea există acum și decizii tactice, felul în care abordezi o situație poate fi marcată de consecințe drastice, precum întâlnirea cu un dragon fioros dacă baza inamică este atacată dintr-o altă direcție decât cea plănuită original.

Nu vreau să va dezvălui prea multe ci mai degrabă am să vă las să va bucurați de această splendoare de joc, care mai mult ca sigur vă va răpi multe ore din viața de zi cu zi o dată ce se va lansa.

httpv://youtu.be/20s_cV_Mglg

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.