5 lucruri pe care nu le știați despre Playstation 4

Cu toții așteptăm noua generație jocuri alături de platformele lor aferente, precum PS4 și Xbox One, iar totul va începe la sfârșitul acestui an. Avem ceva de așteptat şi suntem din ce în ce mai curioși despre acestea. Haideți să ne delectăm puțin cu 5 curiozități referitoare la consola celor de la Sony:

touchpad-ul prezent pe Dualshock 4 poate să fie apăsat asemenea unui buton normal. Va fi interesant felul în care acesta va fi programat în viitoarele jocuri.

bara de lumină de pe controller, cu rol de diferenţiere şi urmărire a jucătorilor de către camera PS Eye, nu poate fi stinsă. Este de înțeles faptul că pentru unele persoane această lumina poate fi enervantă dar în același timp servește în a oferi un gram de luminozitate în cazul în care jucătorii se află într-o cameră mai puțin iluminată…sănătatea ochilor contează!

-chat-ul în multe situații de gaming multiplayer este esențial, în special în cazul sesiunilor co-op, așadar un set de căști va veni inclus în pachet. Căştile se conectează direct la controllerul DualShock 4.

consola va fi mult mai ușoară, cântărind 2.8 kg față de originalul PS3 de 4.9 kg în timp ce lucrurile stau invers în privința lui Dualshock 4, ce cântăreşte 210 gr față de Dualshock 3 ce are 192 gr.

-consola va dispune de nişte cipuri secundare ce vor permite descărcarea de noi jocuri sau updateuri în timpul jocului sau chiar în sleep mode

Să sperăm că aceste mici curiozități vă pot satisface setea!   😉

[Sursa]

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

1 COMENTARIU

  1. Wow.Nu imi vine sa cred cat de usoara va fi noua consola…daca o sa iau bacu anu viitor poate vb cu parintii sa mi-o cumpere 😀 . Oricum daca mi-as cumpara-o nu as vrea sa o tin degeba pt ca mie aiurea sa dau vreo 300 lei pe cate un disc….noroc ca am ps3 modat si inca2 ani de acum incolo mai am jocuri noi 🙂

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.