Sony anunţă The Unfinished Swan, iată trailer de debut

Sony a anunţat astăzi un titlu creat de studioul independent Giant Sparrow, ce va fi distribuit doar digital, prin PlayStation Network.

Jocul e pe cât de ciudat, pe atât de intrigant: e un joc în perspectivă first-person, în care trebuie să arunci cu bile de vopsea pentru a descoperi lumea. Scopul jocului este ca tu, un băiat pe nume Monroe, să urmăreşti o gâscă ce a părăsit un tablou şi a intrat într-o “lume suprarealistă şi neterminată”.

Giant Sparrow a semnat cu Sony un contract similar cu cel semnat de thatgamecompany în 2006, atunci când a convenit să creeze 3 jocuri în exclusivitate pentru Sony, în schimbul unui suport ogranizatoric, financiar şi creativ din partea Sony. Cele trei jocuri au fost Flow, Flower şi recent lansatul Journey.

Dallas Ian, creative directorul studioului Giant Sparrow, a declarat în acest sens că “în termenii lui Sony, acest contract este o convenţie de incubare. Pe lângă faptul că ne oferă sprijin financiar, ne-au dat şi spaţiu de birouri, echipamente şi sfaturi. Spre surprinderea noastră, ne-au adus şi un programator grafic din echipa God of War de la Sony Santa Monica pentru a ne ajuta. Cea mai tare parte este că putem să ne concentrăm toate forţele pe crearea efectivă a jocului.”

Despre noul joc, Dallas a spus că acesta le va oferi jucătorilor senzaţii superbe dar ciudate, pe care nu le-au mai experimentat niciodată. “Dorim să surprindem cu adevărat jucătorul în mod constant până la finalul jocului.”

Despre trailerul de debut, aflăm că “pictatul unei lumi albe se întâmplă de fapt doar în primele 15 minute de joc. După asta, lucrurile iau o turnură stranie.”

The Unfinished Swan nu este un proiect nou, el a mai fost prezentat în 2008 la Tokyo Game Show, însă la acea vreme nu exista un contract de publishing/distribuţie.

The Unfinished Swan va putea fi jucat cu controllerul DualShock (sau Sixaxis pentru veteranii PS3-ului), dar şi cu PS Move, cu sau fără Navigation Controller.

Click în continuare pentru trailerul de debut dar şi pentru două clipuri video din 2008 care prezintă stadiul jocului la acea vreme.

httpv://youtu.be/ruwgfQLd190

httpv://youtu.be/ibZoHjt3ENg

httpv://youtu.be/1uHZWB4zcOE

 

 

Roberto Teodorescu
Roberto Teodorescu
Fondator al Overheat.ro, Roberto Teodorescu este omul care visează la răspândirea informaţiilor de calitate către pasionaţii de jocuri video. Legenda spune că ar fi pasionat de jocuri, IT, efecte speciale şi producţie muzicală. Şi cică ar fi născut prin '89.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.